Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Αριστοτελεία Δόγκα: Η εισαγγελέας στη δίκη Τοπαλούδη καταγγέλλει πως δέχθηκε επίθεση από αγνώστους

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αριστοτελεία Δόγκα: Η εισαγγελέας στη δίκη Τοπαλούδη καταγγέλλει πως δέχθηκε επίθεση από αγνώστους

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προέβη η εισαγγελέας της δίκης της Ελένης Τοπαλούδη, που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Όπως καταγγέλλει η κυρία Αριστοτελεία Δόγκα βρέθηκε στο στόχαστρο αγνώστων το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από αστυνομικές πηγές, η κυρία Δόγκα επιχείρησε να μπει στο αυτοκίνητό της, στην περιοχή της Κυψέλης, όταν άγνωστοι την πλησίασαν και την χτύπησαν. Η εισαγγελέας αιφνιδιάστηκε αρχικά, ωστόσο στη συνέχεια μετέβη σε κοντινό αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει το συμβάν.

Οι αστυνομικές αρχές πραγματοποιούν έρευνα για τα αίτια του περιστατικού και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, οι δράστες είχαν παρακολουθήσει τις κινήσεις της κυρίας Δόγκα. Παράλληλα, έχει αποκλειστεί η περίπτωση της ληστείας.

Η αγόρευση στη δίκη της Τοπαλούδη που συγκλόνισε

Υπενθυμίζεται ότι η Αριστοτελεία Δόγκα είχε συγκλονίσει με την αγόρευσή της στη δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Με έναν ιδιαίτερη συγκινησιακό λόγο, η κ. Δόγκα είχε καταρρίψει έναν – προς έναν τους ισχυρισμούς που προέβαλαν οι δυο κατηγορούμενοι της υπόθεσης και συγκίνησε με την ανθρώπινη προσέγγισή της, πρωτίστως τους γονείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας που παρακολουθούσαν τη δίκη.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ