Κυριακή 01 Νοεμβρίου 2020

Άρση μέτρων: Κρίσιμο Σαββατοκύριακο στο Μαξίμου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Άρση μέτρων: Κρίσιμο Σαββατοκύριακο στο Μαξίμου

Η πρώτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την άρση των περιοριστικών μέτρων που ελήφθησαν για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 10.00 το πρωί υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε αυτήν την σύσκεψη θα συμμετέχουν όπως έχει γίνει γνωστό οι κ.κ. Βασίλης Κικίλιας, Σωτήρης Τσιόδρας, Νίκος Χαρδαλιάς και Βασίλης Κοντοζαμάνης. Όπως είναι γνωστό αύριο το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να λάβει και το πόρισμα της ειδικής επιτροπής εμπειρογνωμόνων για την άρση των περιοριστικών μέτρων το οποίο θα μελετηθεί από την κυβέρνηση και θα συζητηθεί σε νέα σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί και με τη συμμετοχή των συναρμοδίων υπουργών…

Πιο καθοριστική, αναμένεται να είναι η σύσκεψη που έχει προγραμματιστεί την Κυριακή στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή των αρμόδιων κυβερνητικών στελεχών. Όπως έχει σημειώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, όλες οι αποφάσεις για την επόμενη μέρα, αλλά και τον τρόπο που θα εκκινήσει η χαλάρωση των μέτρων, θα ανακοινωθούν από τον πρωθυπουργό σε διάγγελμά του την ερχόμενη Δευτέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ