Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Άρση του lockdown στην Κάλυμνο από τη Δευτέρα

Με βελτιωμένα τα επιδημιολογικά δεδομένα στην Κάλυμνο, αίρεται η εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν στο νησί από τις 5 Μαΐου.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Άρση του lockdown στην Κάλυμνο από τη Δευτέρα

Άρση των ειδικών μέτρων στην Κάλυμνο για τον περιορισμό διασποράς του κορονοϊού από τη Δευτέρα 24 Μαΐου στις 6 το πρωί, ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Με βελτιωμένα τα επιδημιολογικά δεδομένα στην Κάλυμνο, αίρεται η εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν στο νησί από τις 5 Μαΐου.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, αναφέρει σχετικά: «Η Κάλυμνος πέρασε μια δύσκολη δοκιμασία. Από τη Δευτέρα επιστρέφει σταδιακά στην κανονικότητα, μετά από μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν όλο αυτό διάστημα οι κάτοικοί της – τους ευχαριστούμε για την υπομονή και την επιμονή τους, όπως ευχαριστούμε και όλους τους τοπικούς φορείς για τη συνεργασία και την προσήλωσή τους στην πιστή τήρηση των μέτρων. Απευθύνω για άλλη μια φορά έκκληση σε όλους – από τη Δευτέρα ας παραμείνουμε δυο φορές πιο προσεκτικοί κι ας αποφύγουμε κάθε συνάθροιση που μπορεί να προκαλέσει και πάλι πρόβλημα στο νησί. Ας προστατέψουμε την τουριστική περίοδο που ξεκινάει, την τοπική οικονομία, προπαντός όμως την υγεία μας και τους συνανθρώπους μας».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ