Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Αστυνομικός διευθυντής που κατηγορούνταν για δωροδοκία αθωώθηκε με αμετάκλητη δικαστική απόφαση – Όλη η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ εκδίδεται κατ’ εφαρμογή του άρθρου 7 του Ν.2713/1999, κατόπιν αιτήσεως του αξιωματικού που αθωώθηκε.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αστυνομικός διευθυντής που κατηγορούνταν για δωροδοκία αθωώθηκε με αμετάκλητη δικαστική απόφαση – Όλη η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ Freepik

Η υπόθεση αφορά τον Αστυνομικό Διευθυντή εν αποστρατεία Ιάσωνα Κουτσιβίτη ο οποίος είχε κατηγορηθεί τα έτη 2010-2011 για τα αδικήματα της ενεργητικής δωροδοκίας, κατ’ εξακολούθηση και συναυτουργία, της κακουργηματικής εκβίασης, τετελεσμένης και σε απόπειρα και της άμεσης συνέργειας σε παθητική δωροδοκία, κατ’ εξακολούθηση.

Oλόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ 

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εκδίδεται η παρούσα Ανακοίνωση, η οποία υπέχει θέση αποκατάστασης του Αστυνομικού Διευθυντή (ε.α.) Κουτσιβίτη Ιάσωνα του Κωνσταντίνου.

Ο προαναφερόμενος αθωώθηκε με αμετάκλητη δικαστική απόφαση, για τα αδικήματα της ενεργητικής δωροδοκίας, κατ’ εξακολούθηση και συναυτουργία, της κακουργηματικής εκβίασης, τετελεσμένης και σε απόπειρα και της άμεσης συνέργειας σε παθητική δωροδοκία, κατ’ εξακολούθηση.

Τα αδικήματα αυτά είχε κατηγορηθεί ότι διέπραξε κατά τα έτη 2010-2011 όταν υπηρετούσε σε Υπηρεσία του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας.

Η παρούσα Ανακοίνωση εκδίδεται κατ’ εφαρμογή του άρθρου 7 του Ν.2713/1999, κατόπιν αιτήσεως του προαναφερόμενου ε.α. Αξιωματικού.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ