Πέμπτη 03 Δεκεμβρίου 2020

Αξιοποίηση ψηφιακών υπηρεσιών του ΔΣΑ από δικηγόρους μέσω τηλεργασίας

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αξιοποίηση ψηφιακών υπηρεσιών του ΔΣΑ από δικηγόρους μέσω τηλεργασίας

Λόγω της πανδημίας του Covid 19, o δικηγόρος μπορεί να αξιοποιήσει της ψηφιακές υπηρεσίες που προσφέρει ο ΔΣΑ στα μέλη του με ασφαλή και παραγωγικό τρόπο, αναφέρει σε ανακοίνωση ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών και προσθέτει ότι “Ο δικηγόρος σήμερα μέσω των ψηφιακών υπηρεσιών του Portal.olomeleia.gr μπορεί με την έσοδό του στο σύστημα να αναγνωρίζεται η ιδιότητα και αρμοδιότητα του ως δικηγόρου και να επιτρέπει την πρόσβαση στα προσωπικά του δεδομένα και τις ενεργές ψηφιακές υπηρεσίες”

Ειδικότερα έχει πρόσβαση στις ακόλουθες ομάδες υπηρεσιών:

1. Γραμμάτια: Ηλεκτρονική έκδοση Γραμματίων Προκαταβολής Εισφορών, καταστάσεις, επανεκτύπωση κ.λπ.

2. Ένσημα: Ηλεκτρονική έκδοση Αποϋλοποιημένων Ενσήμων για κάθε δικαστήριο και διαδικασία (με έκδοση παραστατικού που μπαίνει στα έξοδα του Δικηγόρου).

3. Νομική Βοήθεια: Ηλεκτρονική έκδοση Ειδικών Γραμματίων και Βεβαιώσεων Νομικής Βοήθειας και Ηλεκτρονική καταχώριση τιμολογίων από τον Δικηγόρο, με στόχο την επιτάχυνση των πληρωμών από το ΤΑΧΔΙΚ.

4. Μητρώο: Πληρωμή Ετήσιας Συνδρομής, Βεβαιώσεις, Πιστοποιητικά, Αλλαγή- Διόρθωση στοιχείων δικηγόρου, Καταχώριση Στοιχείων Find A Lawyer

5. Δικόγραφα: Ηλεκτρονική Κατάθεση Δικογράφου και προτάσεων στα Ειρηνοδικεία, Πρωτοδικεία Αττικής Θεσσαλονίκης Χαλκίδας στο Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Δικαστικών Υποθέσεων Πολιτικής και Ποινικής Διαδικασίας (ΟΣΔΔΥ ΠΠ)

6. Δικόγραφα: Ηλεκτρονική Κατάθεση Εισαγωγικών Δικογράφων στο ΣτΕ, τα 11 Διοικητικά Εφετεία και 29 Διοικητικά Πρωτοδικεία στο Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Δικαστικών Υποθέσεων Διοικητικών Δικαστηρίων (ΟΣΔΔΥ ΔΔ)

7. Καρτέλα : Λαμβάνει πλήθος καταστάσεων κάθε αντικειμένου της δικηγορικής δραστηριότητας καθώς και την δυνατότητα πρόσβασης στα πρακτικά δίκης όταν αυτά αναρτώνται από τις δικαστικές υπηρεσίες.

8. Αιτήσεις (Έκδοση Ψηφιακών Υπογραφών, Αίτηση Συμμετοχής σε Αρχαιρεσίες Συλλογικών Οργάνων, Αγορά κάρτας απεριορίστων διαδρομών ΟΑΣΑ, κ.λπ)

9. Παραλαβή – Ενεργοποίηση Ψηφιακών πιστοποιητικών: Επειδή απαιτείτε φυσική παρουσία κατά την παραλαβή των ψηφιακών υπογραφών ο ΔΣΑ στα γραφεία του Ακαδημίας 60 2ος όροφος, έχει δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον για τους Δικηγόρους και τους υπαλλήλους του, με στόχο την συνέχιση της υπηρεσίας με ασφάλεια.

Ο ΔΣΑ μέσω τηλεργασίας έχει διασφαλίσει την επικοινωνία των δικηγόρων και ώρες 8:00 έως 18:00 στα τηλέφωνα:

6941603706 για Ηλεκτρονική Κατάθεση Δικογράφων, Ισοκράτης

6941607379 για Κωδικοί πρόσβασης, Επικοινωνία, Γραμμάτια

6941602285 για Τεχνική Υποστήριξη – Εγκατάσταση ψηφιακών Υπογραφών

2103616359 για Μηχανογραφικές υπηρεσίες και Email

Επίσης με τηλεργασία συνεχίζεται η ενημέρωση του ΙΣΟΚΡΑΤΗ, η Ενημέρωση κωδικών Πρόσβασης, η ακύρωση γραμματίων από το Portal, Οικονομικές Δοσοληψίες κ.λπ.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ