Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Αυτά είναι 5 από τα μέλη του κυκλώματος μαστροπείας ανηλίκων στον Κολωνό – Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες τους

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην πρωταρχική ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από τέτοιες αξιόποινες πράξεις.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αυτά είναι 5 από τα μέλη του κυκλώματος μαστροπείας ανηλίκων στον Κολωνό – Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες τους ΕΡΤ

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τα στοιχεία και τις φωτογραφίες 5 ατόμων, που εμπλέκονται στο κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων στον Κολωνό, καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι εν λόγω κατηγορούμενοι στις 11 Ιανουαρίου, 14 Ιανουαρίου και 22 Ιανουαρίου.

Δείτε εδώ τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των κατηγορουμένων 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην πρωταρχική ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από τέτοιες αξιόποινες πράξεις, στην αποτροπή απειλής για τη δημόσια ασφάλεια και στην περαιτέρω διερεύνηση της συμμετοχής των κατηγορουμένων σε έτερες αξιόποινες πράξεις όμοιας φύσης.

Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων

eurokinissi

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας από 15:00’ ώρα της 23-2-2024 μέχρι την 15:00’ ώρα της 23-8-2024, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ