Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Αυτό είναι το νέο ΔΣ της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων – Πρόεδρος ο Ηλίας Αναγνωστόπουλος, αντιπρόεδρος ο Γιάννης Ηρειώτης

Μετά την ολοκλήρωση της τριετούς θητείας του ΔΣ της Ένωσης οι ποινικολόγοι εξέλεξαν τους νέους εκπροσώπους τους σε ψηφοφορία που διεξήχθη στην αίθουσα “Μιχάλης Ζαφειρόπουλος” του ΔΣΑ.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αυτό είναι το νέο ΔΣ της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων – Πρόεδρος ο Ηλίας Αναγνωστόπουλος, αντιπρόεδρος ο Γιάννης Ηρειώτης freepik

Ο καθηγητής Ηλίας Αναγνωστόπουλος εξελέγη και πάλι πρόεδρος της Ένωση Ελλήνων Ποινικολόγων με αντιπρόεδρο εκ νέου τον Γιάννη Ηρειώτη. Έτσι το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων που αναδείχθηκε στις αρχαιρεσίες της 18ης Ιουλίου 2022 συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Ηλίας Αναγνωστόπουλος Ηλίας Αναγνωστόπουλος: Συμφόρηση των φυλακών και εναλλακτικές κυρώσεις

Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Ηρειώτης Ιωάννης Ηρειώτης: Ιατρική ποινική ευθύνη στον καιρό της πανδημίας

Γενικός Γραμματέας: Αριστομένης Τζαννετής

Ειδικός Γραμματέας: Όλγα Τσόλκα Ταμίας: Παναγιώτης Κουρελέας

Μέλη: Ιωάννα Αναστασοπούλου, Βασίλειος Αρβανίτης, Αθανάσιος Ζαχαριάδης, Μαριαλένα Παπαχρήστου

Υπενθυμίζεται πως οι αρχαιρεσίες έγιναν στις 18 Ιουλίου, όπως έγραψε το dikastiko.gr.

Στη διάρκεια της τριετούς θητείας του απερχόμενου ΔΣ, οπως αναφέρεται σε ανάρτηση της Ενωσης, “προσπαθήσαμε να συμβάλουμε στην προαγωγή του διαλόγου επί κρίσιμων θεμάτων της ποινικής θεωρίας και πράξης και στην ανύψωση του δικανικού βήματος, που αποτελεί τον καταστατικό σκοπό της Ένωσης. Στην προσπάθεια αυτή είχαμε την πολύτιμη συνδρομή σας, για την οποία σας ευχαριστούμε. Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας και συμμετείχατε με ενθουσιασμό και ιδέες στην προσπάθεια υπερασπίσεως και προαγωγής του δίκαιου χαρακτήρα της ποινικής διαδικασίας”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ