Παρασκευή 03 Δεκεμβρίου 2021

Αυτό είναι το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τον εμβολιασμό – ΒΙΝΤΕΟ

"Εμβολιαζόμαστε. Είμαστε θετικοί στη ζωή" το μήνυμα της καμπάνιας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αυτό είναι το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τον εμβολιασμό – ΒΙΝΤΕΟ

ΣΥΡΙΖΑ: Το δικό του σποτ για την ενίσχυση του εμβολιασμού έβγαλε ο ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με το κόμμα της Κουμουνδούρου να εκδίδει και ανακοίνωση μέσω της οποίας εξαπολύει πυρά στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού.

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτό είναι το σποτ για τον εμβολιασμό

ΣΥΡΙΖΑ: Ολόκληρη η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου

“Τη στιγμή που οι δείκτες της πανδημίας καθημερινά καταγράφουν το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο, η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτυγχάνει διαρκώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να προστατέψει τη δημόσια υγεία. Βασικό στοιχείο της αποτυχίας της είναι τα χαμηλά ποσοστά στον εμβολιασμό, κάτι που οφείλεται και στην αποτυχημένη εκ του αποτελέσματος καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών, παρά τα εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε για το σκοπό αυτό.

Από την πρώτη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ανέδειξε την αναγκαιότητα του εμβολιασμού με όσα μέσα διαθέτει στο δημόσιο διάλογο και σε όλους τους χώρους που δρα και παρεμβαίνει. Αφού η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτυγχάνει συστηματικά να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εντείνει τη δική του προσπάθεια, με μια επικοινωνιακή καμπάνια να πειστούν όλοι, νέοι και μεγαλύτεροι. Με κεντρικό σύνθημα τη λέξη “Ζωή”, καλούμε όλες και όλους να εμβολιαστούν για να σώσουμε ανθρώπινες ζωές ακόμη κι αν νοσήσουμε.

Εμβολιαζόμαστε. Είμαστε θετικοί στη ζωή”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ