Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Αυτός είναι ο 74χρονος παράγοντας της κολύμβησης που κατηγορείται για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών – Δεν είναι μέλος μας απαντά ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου

Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τη φωτογραφία του 74χρονου παράγοντα του κολυμβητικού Συλλόγου Περιστερίου που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και έχει ήδη προφυλακιστεί στις φυλακές Τρίπολης.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αυτός είναι ο 74χρονος παράγοντας της κολύμβησης που κατηγορείται για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών – Δεν είναι μέλος μας απαντά ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου

Πρόκειται για τον …. του Ιωάννη και της Ιωάννας, γεννηθέντα το 1947 στο Περιστέρι Αττικής.

Σε βάρος του ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις κάτωθι αξιόποινες πράξεις:

  • Γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα έτη και που συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη, κατ’ εξακολούθηση.
  • Κατάχρηση ανηλίκου με παθούσα που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη και που συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη, κατ’ εξακολούθηση.
  • Βιασμό.
  • Παράνομη κατοχή όπλων.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορούμενου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Η ανακοίνωση του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου 

«Σχετικά με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας περί καταγγελιών για κακοποίηση αθλητριών, ενημερώνουμε ότι ο καταγγελθείς:

  • Δεν είναι ενεργό μέλος του ΓΣΠ, τουλάχιστον από το 2013.
  • Δεν υπήρξε ποτέ μέλος της διοίκησης του ΓΣΠ.
  • Δεν υπήρξε ποτέ παράγων του Συλλόγου, ούτε στέλεχος του Τμήματος Κολύμβησης ή οποιουδήποτε άλλου Τμήματος (έφορος, προπονητής ή με κάποια άλλη ιδιότητα)».

Επειδή οι ψευδείς πληροφορίες που διακινούνται και φέρουν τον κατηγορούμενο ως παράγοντα του ΓΣΠ προκαλούν τεράστια ηθική ζημία στο Σύλλογο, παρακαλούμε για επανόρθωση.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων, γνωρίζοντας ότι ο ψευδής ισχυρισμός που μας θίγει πηγάζει, όχι από δημοσιογράφους, αλλά από παράγοντες της υπόθεσης που παραπληροφορούν τους δημοσιογράφους από την πρώτη ώρα.

Φιλικά και συναδελφικά

Πάνος Πολυζωΐδης – Υπεύθυνος Επικοινωνίας -ΓΣΠ – ΚΑΕ Περιστέρι

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ