Δευτέρα 08 Αυγούστου 2022

Αυξήσεις στα διόδια φέρνει ο νέος χρόνος – Δείτε τις τιμές που θα ισχύουν από την Πρωτοχρονιά – ΠΙΝΑΚΕΣ

Θα αυξηθεί το αντίτιμο που θα πρέπει να καταβάλλουν οι οδηγοί έτσι ώστε να κινηθούν σε μεγάλους οδικούς άξονες της χώρας.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αυξήσεις στα διόδια φέρνει ο νέος χρόνος – Δείτε τις τιμές που θα ισχύουν από την Πρωτοχρονιά – ΠΙΝΑΚΕΣ EUROKINISSI

Με αυξήσεις στα διόδια ξεκινά το νέο έτος, καθώς, ανακοινώθηκε ότι από την Πρωτοχρονιά θα μεγαλώσει το αντίτιμο που θα πρέπει να καταβάλλουν οι οδηγοί έτσι ώστε να κινηθούν σε μεγάλους οδικούς άξονες της χώρας.

Η εταιρεία Αυτοκινητόδρομος Μορέας ανακοίνωσε αυξήσεις για την διαδρομή Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα/Σπάρτη, από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 31 Δεκεμβρίου 2021 προς Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022 (ώρα 00:00 της 1/1/2022), με βάση τα προβλεπόμενα από τη Σύμβαση Παραχώρησης του Έργου . Οι χρεώσεις στους σταθμούς διοδίων του αυτοκινητόδρομου αναπροσαρμόζονται τιμαριθμικά για το έτος 2022.

Οι νέες τιμές ανά σταθμό και κατηγορία οχήματος:

Επιπλέον αυξάνεται κατά 0,10 ευρώ και το αντίτιμο των διοδίων στην Ολυμπία Οδό από την Πρωτοχρονιά, βάσει της προσυμφωνημένης τιμαριθμικής αναπροσαρμογής. Συγκεκριμένα, από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 31 Δεκεμβρίου 2021 προς Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022 αναπροσαρμόζονται τα διόδια βάσει του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή του Σεπτεμβρίου 2021.

Δείτε τις τιμές:

Σημειώνεται ότι για τους συνδρομητές ΟΛΥΜΠΙΑ PASS των οχημάτων κατηγορίας 2, 3 και 4, οι επιστροφές από το χιλιομετρικό σύστημα Hybrid, με το οποίο οι οδηγοί πληρώνουν ανάλογα με τα χιλιόμετρα που έχουν κάνει, διαμορφώνονται αντίστοιχα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ