Δευτέρα 06 Δεκεμβρίου 2021

Boulevard: Οι εδαφικές αμφισβητήσεις της Τουρκίας και το άνοιγμα των Βαρωσίων σε δύο έρευνες που θα συζητηθούν

Η Boulevard ως μηνιαίο Free Press εισήλθε στον 6ο χρόνο συνεχούς κυκλοφορίας.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Boulevard: Οι εδαφικές αμφισβητήσεις της Τουρκίας και το άνοιγμα των Βαρωσίων σε δύο έρευνες που θα συζητηθούν

Την ώρα που οι ελληνοτουρκικές σχέσεις έχουν οξυνθεί το μηνιαίο Free Press, Boulevard Οκτωβρίου, κυκλοφορεί με δύο ενδιαφέρουσες έρευνες σχετικά με την αμφισβήτηση ελληνικών εδαφών από την Τουρκία και τις γεωστρατηγικές επιδιώξεις της γειτονικής χώρας με το άνοιγμα του παραλιακού μετώπου των Βαρωσίων, κυκλοφόρησε η Boulevard Οκτωβρίου.

Ακόμη, στο ίδιο φύλλο δίνει μία εκ βαθέως συνέντευξη στον Στέλιο Παρασκευόπουλο η γνωστή συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου, η οποία πρόσφατα τιμήθηκε με Κρατικό Βραβείο Μυθιστορήματος. Μιλά για την Αριστερά, την κυβέρνηση Μητσοτάκη, την περίοδο της Μεταπολίτευσης, την γενιά του Πολυτεχνείου, τα χρόνια της χρεοκοπίας και των μνημονίων και τη Χρυσή Αυγή.

Επίσης, στο φύλλο του Οκτωβρίου, σε θέματα επικαιρότητας, αρθογραφούν ο καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, ο καθηγητής διεθνών σχέσεων και Βουλευτής Δημήτρης Καιρίδης, ο πρέσβης επί τιμή Αλέξανδρος Μαλλιάς, ο εκδότης και πολιτικός επιστήμων Ανδρέας Σιδέρης, ο Αν. Καθηγητής διεθνούς δικαίου και εξωτερικής πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Βουλευτής Άγγελος Συρίγος και η επισκέπτρια Λέκτορας στο τμήμα Ιστορίας Πολιτικής και διεθνών σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου Μερσίλεια Αναστασιάδου.

Η Boulevard ως μηνιαίο Free Press εισήλθε στον 6ο χρόνο συνεχούς κυκλοφορίας, και εκδίδεται και διευθύνεται από τον δημοσιογράφο Στέλιο Παρασκευόπουλο (παλαιό αστυνομικό συντάκτη σε «Βραδυνή», «Ελεύθερο Τύπο», «Αθήνα 9,84 FM Stereo», «Star Channel»). Πλαισιώνεται από ομάδα γνωστών δημοσιογράφων (Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος, Κώστας Σαρρηκώστας, Κώστας Κυριακόπουλος, Αλέξανδρος Καλαφάτης κ. ά ). Κυκλοφορεί σε τιράζ 6.000 φύλλων, από 120 άκρως επιλεγμένα σημεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Σημεία διανομής είναι βιβλιοπωλεία, καφέ, εστιατόρια και χώροι πολιτισμού (Ίδρυμα Θεοχαράκη, Μείζονος Ελληνισμού, Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη).

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ