Χαλάνδρι: Στον εισαγγελέα σήμερα η δράστις – Σε κρίσιμη κατάσταση ο οφθαλμίατρος, σε σοκ η κόρη τους – BINTEO

Χαλάνδρι: Η σοκαριστική ενέδρα που έστησε η 49χρονη στον πρώην σύντροφό της μέρα μεσημέρι στο Χαλάνδρι έκανε την Ελλάδα να παγώσει. Όχι μόνο γιατί τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα ο οφθαλμίατρος να δίνει μάχη για τη ζωή του αλλά γιατί αυτό το έκανε μπροστά στο ίδιο τους το παιδί όπως έγραψε το dikastiko.gr  Χαλάνδρι: Στον εισαγγελέα […]

NEWSROOM
Χαλάνδρι: Στον εισαγγελέα σήμερα η δράστις – Σε κρίσιμη κατάσταση ο οφθαλμίατρος, σε σοκ η κόρη τους – BINTEO

Χαλάνδρι: Η σοκαριστική ενέδρα που έστησε η 49χρονη στον πρώην σύντροφό της μέρα μεσημέρι στο Χαλάνδρι έκανε την Ελλάδα να παγώσει. Όχι μόνο γιατί τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα ο οφθαλμίατρος να δίνει μάχη για τη ζωή του αλλά γιατί αυτό το έκανε μπροστά στο ίδιο τους το παιδί όπως έγραψε το dikastiko.gr 

Χαλάνδρι: Στον εισαγγελέα σήμερα η δράστις

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα η δράστις της αιματηρής ενέδρας ενώ η ίδια δεν έχει βοηθήσει ιδιαίτερα την προανακριτική διαδικασία καθώς τα όσα ισχυρίζεται στους αστυνομικούς δεν βγάζουν νόημα. Πότε λέει ότι τής άρπαξαν το παιδί, πότε ότι της το βίασαν και ήθελε να το πάρει.

Χαλάνδρι: Σε κρίσιμη κατάσταση ο οφθαλμίατρος

Ο 68χρονος χειρουργός οφθαλμίατρος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Γεννηματάς» σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ1, το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε ο γιατρός είχε διάρκεια 5 ωρών. Φέρει δύο τραύματα, ένα στη θωρακική και ένα στην κοιλιακή χώρα. Μάλιστα χρειάστηκε να υποβληθεί σε ειδική χειρουργική επέμβαση στο έντερο, στην ουροδόχο κύστη και τον θώρακα.

Οι επόμενες 48 ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Σε σοκ η κόρη τους

Σύμφωνα με την ΕΡΤ1, η 12χρονη κόρη του οφθαλμίατρου και της δράστιδος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καθώς το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια της.

Το παιδί μάλιστα, μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ για να το δει παιδοψυχολόγος. Μάλιστα, είπε και κάποια πράγματα στους αστυνομικούς. Υποστήριξε ότι είδε τη μητέρα της να βγάζει όπλο από την τσάντα της και να πυροβολεί τον πατέρα της.

Έτσι καταρρίφθηκε και ο ισχυρισμός της κατηγορούμενης ότι το όπλο ανήκε στον πρώην σύντροφό της.

Σημειώνεται ότι την επιμέλεια του παιδιού είχε πάρει ο οφθαλμίατρος, ο οποίος μεγάλωνε το παιδί με την σύζυγό του.

Χαλάνδρι: Η δράστις εκβίαζε και απειλούσε τον 68χρονο οφθαλμίατρο – Είχε επιτεθεί και στη σύζυγό του

Όπως καταγγέλλει ο δικηγόρος του γιατρού Αλέξανδρος Αλεξανδράκης, η δράστιδα πολλές φορές είχε παρενοχλήσει τον πρώην σύντροφό της.

«Είναι μία θλιβερή ιστορία. Είχε μία άτυχη στιγμή στη ζωή του ο πελάτης μου και τελικά απέκτησε ένα παιδί σε εξωσυζυγική σχέση με τη δράστιδα. Εκείνη άρχισε να τον εκβιάζει και να του αποσπά χρηματικά ποσά. Ήταν ένα άτομο με απρόβλεπτες αντιδράσεις, με μανιακά επεισόδια. Ο δικαστής κατάλαβε ότι το παιδί θα δυστυχήσει, ότι δεν θα έχει ορθή αγωγή», δήλωσε.

Επιπλέον, πρόσθεσε πως η δράστιδα είχε επιτεθεί και στη σύζυγο του 68χρονου.

«Πριν από 5 χρόνια της επιτέθηκε έξω από το σπίτι της μπροστά στο παιδί. Την έριξε στο δάπεδο και άρχισε να τη χτυπάει με τα πόδια της στο κεφάλι. Και γι’ αυτό καταδικάστηκε».

Παρά το γεγονός ότι υπήρχε δικαστική απόφαση, η δράστιδα συνέχισε να τον ενοχλεί και μάλιστα τον κατηγόρησε για ασέλγεια σε βάρος του παιδιού.

«Πόσες μηνύσεις να κάνει; Ο πελάτης μου έπρεπε να κάνει κάθε μέρα μηνύσεις! Είναι παραβίαση δικαστικής αποφάσεως. Θα μπορούσε να τρέχει κάθε μέρα στα δικαστήρια; Έφτασε να του κάνει μηνύσεις ότι ασελγεί στο παιδί», είπε.

BINTEO: OPEN/ERT/MEGA

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ