Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2025

Χαλκίδα: Νεαροί επιτέθηκαν σε 70χρονο έξω από ΕΠΑΛ

Δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη - Αναζητούνται τέσσερα άτομα.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Χαλκίδα: Νεαροί επιτέθηκαν σε 70χρονο έξω από ΕΠΑΛ EUROKINISSI

Βίαιη επίθεση δέχθηκε χθες βράδυ (19/10) 70χρονος στη Χαλκίδα, έξω από το ΕΠΑΛ της περιοχής, από ομάδα τεσσάρων νεαρών που αναζητούνται από τις αρχές.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 22:30, στην οδό Καραγιάννη, όταν ο ηλικιωμένος, που φέρεται να βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από τέσσερις νεαρούς οι οποίοι σταμάτησαν το αυτοκίνητό τους, βγήκαν έξω και τον ξυλοκόπησαν άγρια, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο δρόμο.

Ο 70χρονος υπέστη τραύματα στο κεφάλι και στο αριστερό του χέρι.

Εντοπίστηκε από περαστικό, ο οποίος ειδοποίησε τον γιο του, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει στοιχεία για τους δράστες και σχημάτισε δικογραφία σε βάρος τους για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ