Χανιά: Τρεις συλλήψεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ναρκωτικά
Οι συλλήψεις έγιναν μετά από επεισόδιο που είχε προηγηθεί μεταξύ τριών αλλοδαπών κατά τη διάρκεια του οποίου τραυματίσθηκε ένας αλλοδαπός
Eurokinissi Σε τρεις συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές στα Χανιά για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και παραβάσεων νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Η σύλληψη έγινε χθες Τρίτη (28/10) από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων και πρόκειται για δύο άνδρες και μία γυναίκα.
Πρωινές ώρες χθες και μετά από επεισόδιο που είχε προηγηθεί μεταξύ τριών αλλοδαπών κατά τη διάρκεια του οποίου τραυματίσθηκε ένας αλλοδαπός, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων πραγματοποίησαν έλεγχο στους αλλοδαπούς, σε σπίτια και περιβάλλοντες χώρους αυτών σε περιοχές του Δήμου Χανίων κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά «594,4 γραμμάρια κάνναβης, 2 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,5 μέτρων, χρηματικό ποσό 2.950 ευρώ ως προερχόμενο από εγκληματική δραστηριότητα, 2 συσκευές κινητών τηλεφώνων και μαχαίρι».
Η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δολοφονία Jean Hanlon: Στο εδώλιο 16 χρόνια μετά ο πρώην φίλος της 54χρονης Βρετανίδας με απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου Ηρακλείου Άρση ασυλίας της Ζ. Κωνσταντοπούλου: Ψηφίστηκε με 238 “ναι”- Αφορά μήνυση που έχει καταθέσει πρώην υποψήφια της Πλεύσης Ελευθερίας Δικηγορικό γραφείο Αλ. Κούγια: Τερματισμός της 13ετούς δικαστικής διαμάχης Κούστα – Γιαννικοπούλου Ν. Κακλαμάνης: Καταδίκη της επίθεσης στο γραφείο του Χ. Θεοχάρη Κορωπί: Στον ανακριτή 50χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας της συζύγου τουΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

