Πέμπτη 06 Οκτωβρίου 2022

Χανιά: Βίντεο ντοκουμέντο με τον κλέφτη που έγινε “τσακωτός” από περαστικούς μέρα μεσημέρι – ΦΩΤΟ

Ο κακοποιός χωρίς κανέναν ενδοιασμό για το γεγονός ότι βρισκόταν σε μια περιοχή με διερχόμενους οδηγούς, κόσμο και επιχειρήσεις, άρχισε να ξηλώνει την σωλήνα.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Χανιά: Βίντεο ντοκουμέντο με τον κλέφτη που έγινε “τσακωτός” από περαστικούς μέρα μεσημέρι – ΦΩΤΟ flashnews.gr

Χανιά κλοπή: Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στα Χανιά όπου κλέφτης δε διστάζει να “χτυπήσει” ακόμη και μέρα μεσημέρι.

Οι κλέφτες χαλκού και σίδερου δεν έχουν πια κανένα όριο και φόβο αφού δίχως κανέναν ενδοιασμό κλέβουν ακόμα και την ημέρα σε περιοχές με κόσμο, μέταλλα τα οποία με την πώλησή τους θα τους αποφέρουν κάποια χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, ένας κλέφτης χαλκοσωλήνων και σίδερου στα Χανιά καταγράφηκε σε βίντεο την ώρα της… δράσης και συγκεκριμένα την ώρα που ξήλωνε μια σωλήνα σε δημόσιο χώρο σήμερα το πρωί στην περιοχή του Μακρύ Τοίχου.

Χανιά κλοπή: Ντοκουμέντο με τον κακοποιό εν δράσει μέρα μεσημέρι 

Χωρίς κανέναν ενδοιασμό για το γεγονός ότι βρισκόταν σε μια περιοχή με διερχόμενους οδηγούς, κόσμο και επιχειρήσεις, άρχισε να ξηλώνει την σωλήνα.

Στο αυτοκίνητο δίπλα τον περίμενε μάλιστα και μια γυναίκα. Ο κλέφτης μόλις διαπίστωσε ότι καταγράφεται από βίντεο προσπάθησε να δικαιολογηθεί ότι τον έστειλε μια άλλη επιχείρηση να ξηλώσει τη σωλήνα, χωρίς φυσικά η χωρίς λογική δικαιολογία του να πείσει κανέναν.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ