Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Χαρδαλιάς για εμπρηστική επίθεση: Από θαύμα δεν καταφέρατε να έχετε νεκρό – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Ο κ. Χαρδαλιάς, στην ανάρτησή του, τονίζει ότι «από θαύμα» δεν υπήρξε νεκρός, καθώς όπως φαίνεται στο βίντεο ένας περαστικός βλέποντας τη φωτιά σταματά να ρίξει ένα μπουκάλι νερό για να την σβήσει, ωστόσο ακριβώς εκείνη την ώρα εκρήγνυται ο πρώτος μηχανισμός.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Χαρδαλιάς για εμπρηστική επίθεση: Από θαύμα δεν καταφέρατε να έχετε νεκρό – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ EUROKINISI

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας με τη στιγμή της εμπρηστικής επίθεσης στις επιχειρήσεις της συζύγου του δημοσίευσε στο Facebook ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς, στην ανάρτησή του, τονίζει ότι «από θαύμα» δεν υπήρξε νεκρός, καθώς όπως φαίνεται στο βίντεο ένας περαστικός βλέποντας τη φωτιά σταματά να ρίξει ένα μπουκάλι νερό για να την σβήσει, ωστόσο ακριβώς εκείνη την ώρα εκρήγνυται ο πρώτος μηχανισμός. Συζυγος χαρδαλια εκρηξη

Συγκεκριμένα, ο κ. Χαρδαλιάς, στην ανάρτησή του, αναφέρει: «Προς άνανδρα θρασίμια! Από θαύμα δεν καταφέρατε να έχετε νεκρό! Στο 2:08 από το παρακάτω βιντεάκι από τις κάμερες ασφαλείας, ένας περαστικός βλέπει τη φωτιά, σταματάει με το αυτοκίνητό του, κατεβαίνει με ένα μπουκάλι νερό και πλησιάζει να τη σβήσει ή έστω να την περιορίσει. Οπότε και εκρήγνυται ο πρώτος μηχανισμός! Δύο βήματα παραπάνω να είχε κάνει θα ήταν τώρα νεκρός! Αλλά στα δικά σας άρρωστα μυαλά θα ήταν μια ακόμη παράπλευρη απώλεια…».

«Στις δημοκρατίες κάποιοι ηρωικά θα προσπαθούν να σβήνουν φωτιές και να σώζουν ανθρώπινες ζωές ενώ εσείς κρυμμένοι στο σκοτάδι και μέσα στις κουκούλες σας και στα τυφλά σας εγκληματικά σύνδρομα δεν θα διστάζετε να τις θυσιάσετε», προσθέτει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και καταλήγει: «Θα σας ξετρυπώσουμε από τα λαγούμια σας, δεν σας φοβόμαστε…».

ΒΙΝΤΕΟ: FACEBOOK

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ