Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Χάρης Κονδύλης: Εμπαιγμός της κυβέρνησης οι αδικαιολόγητες απορρίψεις δικηγόρων για τα ΕΣΠΑ ψηφιακών υποδομών

Φαίνεται πως απορρίπτεται αδικαιολόγητα ένας σημαντικός αριθμός αιτήσεων δικηγόρων που επιθυμούσαν να ενταχθούν στη Νέα Δράση του ΕΣΠΑ.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Χάρης Κονδύλης: Εμπαιγμός της κυβέρνησης οι αδικαιολόγητες απορρίψεις δικηγόρων για τα ΕΣΠΑ ψηφιακών υποδομών

Για μία ακόμη φορά συνεχίζεται το «θέατρο του παραλόγου» μεταξύ Δ.Σ.Α. και Πολιτείας.

Φαίνεται πως απορρίπτεται αδικαιολόγητα ένας σημαντικός αριθμός αιτήσεων δικηγόρων που επιθυμούσαν να ενταχθούν στη Νέα Δράση του ΕΣΠΑ «Επιχορήγηση Αυτοαπασχολούμενων Δικηγόρων» και αφορά στην ενίσχυση, με τη μορφή της επιχορήγησης, των αυτοαπασχολούμενων δικηγόρων που επλήγησαν από την πανδημία.

Εφευρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες (όπως ότι δεν αποτυπώνεται ευκρινώς η σφραγίδα ή η ημερομηνία στο έντυπο του ΚΑΔ) απορρίπτονται αιτήσεις δικηγόρων τη στιγμή που τα στοιχεία αυτά, που ισχυρίζονται ως ελλιπή, είναι εύκολα προσβάσιμα από το TAXIS.

Τη στιγμή που οι Δικηγόροι είμαστε ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ που δεν ενισχύθηκε κατά την πανδημία, συνεχίζουμε να πληρώνουμε ασφαλιστικές εισφορές, τέλος επιτηδεύματος και φόρους.

Η Κυβέρνηση θα πρέπει έστω και τώρα και με τις επιδοτήσεις του ΕΣΠΑ να συνδράμει τους επαγγελματίες μέσω της διευκόλυνσης ανανέωσης του εξοπλισμού τους, χωρίς να εφευρίσκει τρόπους διαφυγής.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ