Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Χίος: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα ένα 19χρονο φαντάρο με καταγωγή από το Ναύπλιο

Το τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή των Αρμολίων, λίγο πριν τη στρατιωτική μονάδα στην οποία υπηρετούσε ο αδικοχαμένος 19χρονος.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Χίος: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα ένα 19χρονο φαντάρο με καταγωγή από το Ναύπλιο Eurokinissi

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 8 Μαΐου στη Χίο, όπου ένας 19χρονος φαντάρος έχασε τη ζωή του όταν ενεπλάκη σε τροχαίο με τη μηχανή που οδηγούσε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή των Αρμολίων, λίγο πριν τη στρατιωτική μονάδα στην οποία υπηρετούσε ο αδικοχαμένος 19χρονος.

Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 19χρονος φαντάρος, με καταγωγή από το Ναύπλιο, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα να βγει από την πορεία του και να πέσει σε χαντάκι στις παρυφές του δρόμου.

Δυστυχώς ο τραυματισμός ήταν ιδιαίτερα σοβαρός και ο γιατρός στο Κέντρο Υγείας Πυργίου, όπου μεταφέρθηκε ο νεαρός, δυστυχώς μπορούσε μόνο να διαπιστώσει το θάνατό του.

Άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 19χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Πηγή: ertnews.gr

τροχαίο στην Αίγινα

eurokinissi

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα: Ενέργειες σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος

Τι κάνουμε σε ένα τροχαία ατύχημα:

Τι ορίζει ο Κ.Ο.Κ.

Αν συμβεί ένα οδικό τροχαίο ατύχημα ο οδηγός που εμπλέκεται σε αυτό θα πρέπει:

α) Να σταματήσει αμέσως στον τόπο του ατυχήματος, χωρίς όμως να δημιουργήσει πρόσθετους κινδύνους στην κυκλοφορία. β) Να λάβει μέτρα κυκλοφοριακής ασφάλειας και να  ειδοποιήσει την πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή γ) Να ανταλλάξει τα στοιχεία της ταυτότητάς του, καθώς και κάθε χρήσιμη πληροφορία. Σε περίπτωση μόνον υλικών ζημιών και όταν ο ζημιωθείς δεν είναι παρών, πρέπει μέσα σε 24 ώρες να τον ενημερώσει για όλες τις σχετικές πληροφορίες με τον πιο κατάλληλο τρόπο ή μέσω του πλησιέστερου Αστυνομικού Τμήματος.

Αν από το Τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε θάνατος ή σωματική βλάβη, κάθε οδηγός και οποιοσδήποτε άλλος που ενεπλάκη θα πρέπει:

  • Να προσφέρει την αναγκαία βοήθεια και συμπαράσταση στους παθόντες.
  • Να ειδοποιήσει την πλησιέστερη αστυνομική αρχή και να παραμείνει στον τόπο του ατυχήματος έως ότου φθάσουν εκεί οι αρμόδιες αρχές.
  • Να εμποδίσει οποιαδήποτε μεταβολή των στοιχείων (μετακίνηση οχημάτων, εξαρτημάτων κ.α) στον τόπο του ατυχήματος, που θα μπορούσε να δυσχεράνει το έργο της Αστυνομίας.

Βοηθήστε τους συνανθρώπους και την Τροχαία στο έργο της. Κρατήστε τα στοιχεία ταυτότητας αυτοπτών μαρτύρων, η οποιαδήποτε στοιχεία μπορείτε (όπως φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά, αριθμό κυκλοφορίας, τύπο και χρώμα οχήματος κ.α,), όσων εγκαταλείπουν τον τόπο του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ