Δευτέρα 04 Δεκεμβρίου 2023

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Η δημοκρατία δεν φοβάται

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Χριστίνα Αλεξοπούλου: Η δημοκρατία δεν φοβάται

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε από υποτιθέμενους αντιεξουσιαστές το γραφείο της στην Πλατεία Γεωργίου, την Τετάρτη 16 Ιουλίου, η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου ανέφερε μεταξύ άλλων:

“Τους τραμπουκισμούς του συγκεκριμένου ιδεολογικού χώρου και των κοινοβουλευτικών συγγενών του, τους έχω βιώσει από τα φοιτητικά μου χρόνια. Δεν τους φοβήθηκα ποτέ και φυσικά δεν πρόκειται να τους φοβηθώ ούτε τώρα.

Η διαφωνία στο πλαίσιο του δημοκρατικού πολιτεύματος είναι θεμιτή και επιθυμητή. Ανέκαθεν υπερασπιζόμουν και θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι το δικαίωμα στη διατύπωσή της, όποτε γίνεται με σύννομο τρόπο, ανεξαρτήτως του αν με βρίσκει σύμφωνη το περιεχόμενο. Θα είμαι όμως πάντα αντίθετη σε κάθε πράξη βίας και παραβίασης των δικαιωμάτων που ως πολίτες έχουμε κατοχυρώσει με τόση προσπάθεια και τόσους αγώνες.

Κατά τη χθεσινή επίθεση στο γραφείο μου, μια από τις πολλές που έχουν υποστεί Βουλευτές της παράταξής μου σε όλη την Ελλάδα, κινδύνευσε η υγεία και η σωματική ακεραιότητα όχι μόνο συνεργατών μου που βρίσκονταν στο γραφείο, αλλά και επισκεπτών σε διπλανά γραφεία, μεταξύ των οποίων ένα ιατρείο με ασθενείς διαφόρων ηλικιών. Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία, έχουν ήδη αναλάβει να πράξουν τα δέοντα”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ