Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Χυδαία επίθεση Ραπτόπουλου στη Μάγδα Φύσσα: «Πανηγυρίζει γιατί παίρνει 800 χιλιάρικα»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Χυδαία επίθεση Ραπτόπουλου στη Μάγδα Φύσσα: «Πανηγυρίζει γιατί παίρνει 800 χιλιάρικα»

Η μάνα – σύμβολο, η μάνα “κουράγιο” όλης της Ελλάδας, η μάνα του δολοφονημένου από τη Χρυσή Αυγή, Παύλου Φύσσα,  δέχθηκε χυδαία επίθεση από τον γνωστό αθλητικογράφο της Θεσσαλονίκης, Κώστα Ραπτόπουλο.

Συγκεκριμένα ο αθλητικογράφος αναφέρθηκε στη Μάγδα Φύσσα λέγοντας ότι εφτά χρόνια αφότου κλήθηκε να θάψει το παιδί της, πανηγυρίζει γιατί θα πάρει χρήματα.

Μάλιστα, δεν δίστασε να συγκρίνει τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα με τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Η απρεπής τοποθέτηση του αθλητικογράφου έγινε στην εκπομπή «Μαρμίτα» της Κυριακής.

Αρχικά αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και στον Σάκη Ρουβά, χαρακτηρίζοντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «ρόμπα επειδή κράζει τον Ρουβά», ενώ στη συνέχεια έστρεψε τα «βέλη» του προς τον δημοφιλή τραγουδιστή, τον οποίο επίσης αποκάλεσε και αυτόν «ρόμπα» αλλά και «κότα επειδή δεν βγαίνει να τα πει» στον Παύλο Πολάκη και αναγκάζει τον Κώστα Ραπτόπουλο να του τα πει ο ίδιος.

Λίγο αργότερα προέκυψε η αναφορά για τη Μάγδα Φύσσα. «Τα άλλα που ακούω είναι βερεσέ. Το πατριωτικό κομμάτι δεν πάει πουθενά, πάει στη ΝΔ, οι κομμουνιστές τελειώσατε, και πείτε εσείς, τι έχετε να πείτε. Φτιάξατε και τον αλήτικο τον νόμο του Παρασκευόπουλου, θα κάτσει μισό χρόνο φυλακή ο άλλος, θα βγει κι η μάνα (σ.σ.: του Παύλου Φύσσα) πανηγύριζε. Η μάνα πανηγύριζε γιατί παίρνει τα 800 χιλιάρικα. Πανηγύριζε η μάνα…».

O αθλητικογράφος, όπως ήταν αναμενόνομενο,  με τα λεγόμενα του ενόχλησε πολλούς από τους συνεργάτες της εκπομπής που βρίσκονταν στο πάνελ, οι οποίοι του τόνισαν επανειλημμένως ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για τα λεγόμενα του.

Όμως εκείνος συνέχισε κάνοντας συγκρίσεις με τον θάνατο του Παντελίδη και την οικογένειά του, λέγοντας ότι τσακώνεται η μάνα και η κοπέλα του Παντελίδη, για το «ποιος θα πάρει λεφτά πάνω από τον πεθαμένο», μάλιστα για να ενισχύσει το παραλήρημα του με «επιχειρήματα», χρησιμοποίησε και αποκόμματα εφημερίδων.

Φυσικά στο πάνελ και πάλι αντέδρασαν και του είπαν ότι οι δύο περιπτώσεις είναι διαφορετικές και πως πρέπει να ντρέπεται πραγματικά.

Και κατέληξε: «Γιατί να χαρεί η μάνα, επειδή θα πάει ο Ρουπακιάς μισό χρόνο φυλακή; Για τα 800 χιλιάρικα έγινε θέμα. Άλλων μάνες δεν πήραν (σσ λεφτά) από το κράτος. Αν με σκοτώσει εμένα ένας δεξιός, δε θα πάρει 800 χιλιάρικα η μάνα μου».

Ο καθένας μπορεί να λέει ό, τι θέλει. Άλλωστε αυτή είναι η πεμπτουσίας της δημοκρατίας. Δεν πρέπει να ξεχνά ωστόσο ότι κρίνεται, από τον Θεό πρώτα και από την κοινωνία δευτερευόντως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ