Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

COVID-19: Πολυκοσμία στις λαϊκές αγορές και ουρές στα super market για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής

NEWSROOM icon
NEWSROOM
COVID-19: Πολυκοσμία στις λαϊκές αγορές και ουρές στα super market για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής

 

Στις λαϊκές αγορές σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, παρατηρήθηκαν φαινόμενα πολυκοσμίας, ενδεχομένως για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής. Μία ώρα η αναμονή σε σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά και συνωστισμός σε λαϊκές αγορές Παγκρατίου, Γλυφάδας και την Βαρβάκειο αγορά.

Πριν από λίγη ώρα περιπολικά της ελληνικής Αστυνομίας, προσπάθησαν να ελέγξουν αποστάσεις στον κόσμο που ψώνιζε φρούτα και λαχανικά ο ένας δίπλα στον άλλο.

Παγκράτι:

Και στη Βαρβάκειο Αγορά όμως οι πολίτες καταφθάνουν ο ένας μετά τον άλλο ώστε να κάνουν τις απαραίτητες αγορές για το πασχαλινό τους τραπέζι.

Παρά το γεγονός ότι το φετινό Πάσχα είναι τελείως διαφορετικό από αυτά που τόσα χρόνια είχαμε συνηθίσει οι Αθηναίοι και φέτος έσπευσαν την τελευταία στιγμή για τα ψώνια τους με αποτέλεσμα να σχηματιστούν τεράστιες ουρές με κόσμο που αναμένει να μπει στην αγορά και να ψωνίσει για το γιορτινό τραπέζι.

Η πολυσύχναστη κρεαταγορά έχει προσαρμοστεί στις υπάρχουσες συνθήκες τοποθετώντας κάγκελα στην είσοδο. Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι αρκετός κόσμος πήγε στην αγορά χωρίς να φοράει γάντια και μάσκες.

Την ίδια ώρα, στα Νότια Προάστια της Αθήνας ο κόσμος ξεχύθηκε στις πλατείες. Στη Γλυφάδα, δημότες, παρά τις συστάσεις να μη συνωστίζονται απολαμβάνουν την ηλιόλουστη ημέρα στις πλατείες και στα παγκάκια της περιοχής.

Εικόνα από Κηφισιά

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ