Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

COVID-19: Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ. – Τρεις αστυνομικοί θετικοί στη νόσο – Κλειστό το Α.Τ. Πατησίων

NEWSROOM icon
NEWSROOM
COVID-19: Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ. – Τρεις αστυνομικοί θετικοί στη νόσο – Κλειστό το Α.Τ. Πατησίων

 

Από τους συνολικά οκτώ αστυνομικούς που είχαν μεταβεί σε νησί των Κυκλάδων ως ενίσχυση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, τους καλοκαιρινούς μήνες, οι τρεις διαγνώστηκαν θετικοί στη νόσο Covid-19, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα για τους πέντε εναπομείναντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα cnn.gr, αρχικά διεγνώσθη θετική στον ιό μια αστυνομικός κατά την επιστροφή της στην Αθήνα, ενώ ένας ακόμη αστυνομικός βρέθηκε ασυμπτωματικός.

Θετικός βρέθηκε επίσης κι ένας τρίτος αστυνομικός, που υποβλήθηκε σε τεστ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ. εκφράζει φόβους για το τι θα συμβεί εάν νοσήσουν αστυνομικοί που υπηρετούν σε νευραλγικές θέσεις και πόστα.

Θετικός 17χρονος Πακιστανός στο Α.Τ. Πατησίων

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως θετικός στον κορωνοϊό διεγνώσθη αργά χθες το βράδυ ένας 17χρονος πακιστανικής καταγωγής που βρισκόταν στο Αστυνομικό Τμήμα Πατησίων.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο ανήλικος είχε μεταφερθεί στο τμήμα για προστατευτική φύλαξη ώστε να μεταφερθεί τις επόμενες ημέρες σε κάποια επίσημη δομή φιλοξενίας.

Ωστόσο, βάσει των πρωτοκόλλων χθες του έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και προέκυψε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Αυτή την ώρα γίνεται ιχνηλάτηση για τους αστυνομικούς που ήρθαν σε επαφή μαζί του, τόσο στο Αστυνομικό Τμήμα όσο και κατά τη μεταφορά του σε αυτό.

Μέσα στην ημέρα, αναμένεται να γίνει γνωστό πόσοι από τους αστυνομικούς θα μπουν σε καραντίνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ