Κυριακή 03 Ιουλίου 2022

Δεν πίστευαν στα μάτια τους στην Αγία Παρασκευή: Βρήκαν πύθωνα μέσα στο… σαλόνι τους

Κλήθηκε η... αστυνομία

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δεν πίστευαν στα μάτια τους στην Αγία Παρασκευή: Βρήκαν πύθωνα μέσα στο… σαλόνι τους facebook

Τι δουλειά έχει ένας πύθωνας σε αστικό περιβάλλον και μάλιστα σε σαλόνι διαμερίσματος; Καμία είναι η σωστή απάντηση.

Πύθωνας στην Αγία Παρασκευή

facebook

Όμως ένας πύθωνας βρέθηκε στο σαλόνι ενός σπιτιού στην Αγία Παρασκευή το βράδυ της Τετάρτης, σκορπώντας τον τρόμο στους ενοίκους του διαμερίσματος οι οποίοι… δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Αρχικά οι σοκαρισμένοι ένοικοι του σπιτιού στην Αγία Παρασκευή που βρίσκεται στην οδό Χειμάρρας κάλεσαν την αστυνομία για να τους βοηθήσει.

Πύθωνας στην Αγία Παρασκευή: Κλήθηκε η… αστυνομία

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον Σύλλογο Ζωοφίλων Αγίας Παρασκευής μετά από αρκετές ώρες κατάφεραν να βάλουν τον πύθωνα σε ένα κουτί και στη συνέχεια να τον παραδώσουν σε μέλη του συλλόγου.

Μετά το τέλος της περιπέτειας κυρίως για τους ενοίκους του σπιτιού στην Αγία Παρασκευή που είδαν το ερπετό να κάνει βόλτες στο σαλόνι τους, ο πύθωνας παραδόθηκε στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

Το σκωπτικό σχόλιο του Συλλόγου Ζωοφίλων Αγίας Παρασκευής “άντε και σε κροκόδειλο” στο τέλος της ανάρτησης τους στο facebook, αφορά σε όσους παίρνουν για “κατοικίδια” ερπετά και διάφορα άλλα ζώα τα οποία ξεφεύγουν της προσοχής τους και προκαλούν τον τρόμο στους ανυποψίαστους πολίτες που έρχονται αντιμέτωποι με αυτά.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ