Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Διαμαρτυρία στη Θεσσαλονίκη για πλειστηριασμό σπιτιού για χρέος 1.400 ευρώ – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

οι διαδηλωτές απέκλεισαν συμβολικά με πανό την κεντρική είσοδο του υποκαταστήματος της Τράπεζας.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Διαμαρτυρία στη Θεσσαλονίκη για πλειστηριασμό σπιτιού για χρέος 1.400 ευρώ – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ GRTIMES

Σε συμβολικό αποκλεισμό υποκαταστήματος Τράπεζας στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν την Παρασκευή διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για τους πλειστηριασμούς κατοικιών.

Αφορμή για την κίνηση είναι η περίπτωση πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας στην Κάτω Τούμπα, εργαζόμενης με ελαστική μορφή απασχόλησης, για χρέος μόλις 1.400 ευρώ προς ιδιώτη.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η σελίδα grtimes, οι διαδηλωτές απέκλεισαν συμβολικά με πανό την κεντρική είσοδο του υποκαταστήματος της Τράπεζας, διαμαρτυρόμενοι για την αναλγησία εις βάρος της εργαζόμενης.

Στη διαμαρτυρία, η οποία διοργανώθηκε από το Συντονισμό Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, συμμετείχαν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι των σωματείων εργαζομένων και συνταξιούχων.

Τα μέλη του Συντονισμού διεκδικούν μεταξύ άλλων την κατάργηση της νομοθεσίας για τους πλειστηριασμούς από το 2015 και μετά αλλά και την προστασία της πρώτης κατοικίας.

διαμαρτυρία για πλειστηριασμό Θεσσαλονίκη

GRTIMES

Το περιεχόμενο της διαμαρτυρίας καθώς και τα αιτήματα για την προστασία από τους πλειστηριασμούς εξήγησε το μέλος του Συντονισμού, Ηλίας Σμήλιος.

Για τη δεινή θέση στην οποία έχουν περιέλθει και οι συνταξιούχοι, πολλά από τα σπίτια των οποίων βγαίνουν σε πλειστηριασμούς, μίλησε ο Βασίλης Παρτάλης, πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων “Η Συσπείρωση”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ