Διέρρηξαν δύο φορές ανενεργή επιχείρηση – Στις 37.500 η λεία
Δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Κλοπή, που έγινε τον περασμένο Απρίλιο από ανενεργή επιχείρηση σε περιοχή της Ημαθίας, εξιχνίασαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξάνδρειας.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανδρών και μίας γυναίκας, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι προαναφερόμενοι μαζί με συνεργούς τους, τον περασμένο Απρίλιο φέρονται να διέρρηξαν δύο φορές την ίδια ανενεργή επιχείρηση και αφαίρεσαν έναν γεωργικό ελκυστήρα, ηλεκτρικά εξαρτήματα και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα συνολικής αξίας 37.500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντος.
Επιπλέον, τον ίδιο μήνα αποπειράθηκαν εκ νέου να αφαιρέσουν αντικείμενα από την ίδια επιχείρηση, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων των συνεργών τους, όσο και για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα στην Ιεράπετρα – ΒΙΝΤΕΟ Συμβούλιο της Ευρώπης: Οι χώρες με τον μεγαλύτερο υπερπληθυσμό στις φυλακές Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε 15χρονο – Γιατί κατηγορείται Σε ισχύ οι θερινές εκπτώσεις – Ανοιχτά καταστήματα την ΚυριακήΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr