Πέμπτη 09 Δεκεμβρίου 2021

Δικαστική αβλεψία (;) παράγραψε μήνυση του υιού Φρουζή κατά της γραμματέως του

Δεν επιδόθηκε η κλήση στον δικηγόρο της κατηγορουμένης με αποτέλεσμα να παραγραφεί η υπόθεση. Η δίκη ειχε αναβληθεί πολλές φορές απο το 2017 αλλά καμία σύνθεση δεν πρόσεξε την “παράλειψη”

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δικαστική αβλεψία (;) παράγραψε μήνυση του υιού Φρουζή κατά της γραμματέως του

Επί πάνω από 4 χρόνια , αλλεπάλληλες δικαστικές συνθέσεις δικαστηρίων δεν αντιλήφθηκαν (;) ότι η κλήση προς εκδίκαση της υπόθεσης είχε επιδοθεί στην κατηγορουμένη αλλά όχι στον δικηγόρο της, με αποτέλεσμα να μην είναι νόμιμη η κλήτευση. Το θέμα έγινε αντιληπτό στην τελευταία συνεδρίαση, στις 14/10/2021 , όταν πλέον είχε εξαντληθεί η 5ετία για τη νόμιμη επίδοση, με αποτέλεσμα η υπόθεση να έχει ήδη παραγραφεί!

NOVARTIS

Όλα αυτά θα ήταν μια ακόμα δικαστηριακή αβλεψία (;) από αυτές που προκαλούν νευρική κρίση στα υψηλότερα κλιμάκια της δικαιοσύνης. Όταν όμως πρόκειται για μια νομική διαμάχη μεταξύ του γιού του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Novartis, Κων/νου Φρουζή και της πρώην γραμματέως του (η οποία παρεμπιπτόντως έχει εμφανιστεί ως μια εκ των προστατευόμενων μαρτύρων για την υπόθεση, γεγονός που η ίδια έχει διαψεύσει κατηγορηματικά) τότε πυροδοτούνται και άλλου τύπου σχόλια.

Η υπόθεση αφορά τη μήνυση του γιού του κ.Φρουζή για απάτη και υπεξαίρεση σε βάρος της γραμματέως του. Εν ολίγοις την κατηγορούν πως μετέφερε χρήματα από λογαριασμό του γιού και τα οικειοποιήθηκε. μήνυση του υιού Φρουζή

Από το 2017 που ορίσθηκε δικάσιμος και μετά η υπόθεση αναβαλλόταν συνεχώς με αιτήματα της κατηγορουμένης και διαδοχικές συνθέσεις δικαστηρίων ποτέ δεν «πρόσεξαν» την παράλειψη, με αποτέλεσμα στις 14.10.2021, που για πρώτη φορά η κατηγορουμένη εμφανίσθηκε στο δικαστήριο για να δικαστεί η υπόθεση έπαυσε η ποινική δίωξη λόγω παραγραφής.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ