Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου 2023

Δικαστικός “πόλεμος” στον Βόλο για την επιμέλεια τέκνων: “Συκοφαντία ότι ασέλγησα στις 2 ανήλικες κόρες μου” λέει ο πατέρας

Ο 47χρονος έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, η εκδίκαση των οποίων θα γίνει στις 10 Νοεμβρίου 2022, με τα οποία ζητά την αποκλειστική επιμέλεια των δύο παιδιών του.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δικαστικός “πόλεμος” στον Βόλο για την επιμέλεια τέκνων: “Συκοφαντία ότι ασέλγησα στις 2 ανήλικες κόρες μου” λέει ο πατέρας freepik

Υπόθεση “Κράμερ εναντίον Κράμερ” βιώνει ο Βόλος όπως έγραψε το dikastiko.gr καθώς στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της πόλης θα συνεχιστεί αύριο Παρασκευή η υπόθεση μιας 42χρονης καθηγήτριας μουσικής, η οποία κατηγορείται για παραβίαση δικαστικής απόφασης για επικοινωνία με τα παιδιά, με τον 47χρονο πρώην σύζυγό της από την Κέρκυρα να έχει καταθέσει πάνω από 120 μηνύσεις, διότι δεν τον αφήνει να δει τις δύο ανήλικες κόρες του 9 και 6 χρονών σήμερα, καθώς κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος τους.

Ο ίδιος κάνει λόγο για συκοφαντία, σύμφωνα με το magnesianews.gr, αρνούμενος ότι έχει ασελγήσει στις ανήλικες κόρες του, όπως τον κατηγορεί η γυναίκα, τονίζει ότι αναμένει το αμετάκλητο απαλλακτικό βούλευμα της υπόθεσης και αφήνει αιχμές κατά της υπεράσπισης της 42χρονης, Νίκου και Ζωής Κωνσταντοπούλου που κατά πάγια τακτική καταγγέλλουν όλους τους δικαστικούς λειτουργούς που έχουν μέχρι σήμερα εκδώσει αποφάσεις, βουλεύματα και άσκησαν ποινικές διώξεις εναντίον της μητέρας.

Πριν περίπου 4 χρόνια η γυναίκα είχε καταγγείλει τον πρώην σύζυγό της στην Κέρκυρα για ασέλγεια, πρωτόδικα είχε απαλλαγεί, η υπόθεση βρίσκεται ξανά στην ανάκριση και έκτοτε δεν έβλεπε τα παιδιά του, με αποτέλεσμα να καταθέτει εδώ και 2,5 χρόνια μηνύσεις σε βάρος της γυναίκας, για παραβίαση της δικαστικής απόφασης για επικοινωνία του με τα παιδιά.

Πρόκειται για την πρώτη από τις 29 μηνύσεις, που είχαν προγραμματιστεί σε μια δίκη, αλλά έγινε διακοπή λόγω παρέλευσης του ωραρίου, προσδιορίστηκε για αύριο Παρασκευή και οι υπόλοιπες 28 υποθέσεις αναβλήθηκαν για τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2023.

Βόλος: Το χρονικό της υπόθεσης

Αναφορικά με το ιστορικό της υπόθεσης ο πρώην σύζυγος της γυναίκας, τονίζει ότι η υπόθεση ξεκίνησε με παράνομη εντολή της εισαγγελέως Κέρκυρας (απολύθηκε από το δικαστικό σώμα ύστερα από ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου του Αρείου Πάγου για το παραδικαστικό κύκλωμα Κέρκυρας, η υπόθεση με τους πάνω από 1300 εξαφανισμένους φακέλους), η οποία διέταξε πραγματογνωμοσύνη σε μια παιδοψυχίατρο ιδιώτη από τον πίνακα πραγματογνωμόνων Κέρκυρας, χωρίς να τηρήσει το νόμο που προβλέπει ξεκάθαρα το πως γίνονται αυτές οι εξετάσεις.

Ασέλγεια στο Βόλο

freepik

«Η πραγματογνωμοσύνη αυτή, το μοναδικό στοιχείο που επικαλείται η άλλη πλευρά, ακυρώθηκε ομόφωνα με βούλευμα από το δικαστικό συμβούλιο Κέρκυρας ως παρανόμως διενεργηθείσα. Να σημειωθεί ότι η εν λόγω παιδοψυχίατρος ελέγχεται από τον προϊστάμενο γης Εισαγγελίας Κέρκυρας για άλλες 6 υποθέσεις αντίστοιχες με τη δική μου και σχετικές με μικρά παιδιά, ύστερα από μηνύσεις των θυμάτων. Ήδη έχουν εκδοθεί απαλλακτικά βουλεύματα για κάποιους από αυτούς, ενώ σύντομα αναμένεται και το δικό μου αμετάκλητο απαλλακτικό βούλευμα, έχοντας εμπιστοσύνη στους δικαστικούς λειτουργούς», επισημαίνει ο 47χρονος πρώην σύζυγος της κατηγορούμενης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά την ακύρωση της πρώτης πραγματογνωμοσύνης, έγιναν άλλες δύο από αντίστοιχες διατάξεις των ανακριτών Κέρκυρας, η οποίες ήταν κόλαφος για την μητέρα, καθώς ανέφεραν πως αυτή ασκεί συναισθηματική κακοποίηση στις κόρες μας με σκοπό να με αποξενώσει πλήρως από αυτές.

Ο πατέρας των ανήλικων κοριτσιών αναφέρει ότι συνολικά πέντε παιδοψυχίατροι και όχι παιδοψυχολόγοι που παραβρίσκονταν στις εξετάσεις κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η μεγάλη μου κόρη δεν έχει υποστεί ασέλγεια από τον ίδιο. Η πέμπτη παιδοψυχίατρος και τεχνική σύμβουλος της κατηγορούμενης απολύθηκε από τη μητέρα, διότι προφανώς δεν συμφωνούσε μαζί της, όπως ξεκάθαρα αναφέρεται στο απαλλακτικό βούλευμα του 47χρονου.

Ο ίδιος καταγγέλλει ότι η πρώην σύζυγός του την τελευταία στιγμή βρήκε άλλη τεχνικό σύμβουλο ιδιώτη ψυχολόγο Αθήνας, η οποία χωρίς να δει τα παιδιά του περιορίστηκε στην κριτική της διαδικασίας και των εξετάσεων που προηγήθηκαν, καταλήγοντας ότι «έχω ασελγήσει μάλλον και στις δύο κόρες μου»!

Ασέλγεια στο Βόλο

Freepik

Ο πατέρας των κοριτσιών αναφέρει ότι μετά από πολύμηνη έρευνα για την συγκεκριμένη ψυχολόγο κατατέθηκε εναντίον της υπόμνημα – καταγγελία εννέα πατεράδων στον Άρειο Πάγο και αναμένονται και άλλοι.

Ο 47χρονος κάνει συνεχώς μηνύσεις καθώς η 42χρονη παραβιάζει τις δικαστικές αποφάσεις

Αναφορικά με το ιστορικό των μηνύσεων αναφέρει ότι από τον Φεβρουάριο του 2020 αναγκάζεται να κάνει συνεχώς μηνύσεις στην πρώην σύζυγό του, διότι παραβιάζει κατ’ εξακολούθηση δικαστικές αποφάσεις επικοινωνίας μια φορά τον μήνα, παραβιάζει την καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία, ενώ ο ίδιος έρχεται στον Βόλο μια φορά τον μήνα για να παραλάβει τα παιδιά του, από το σπίτι της, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

“Συνολικά, έχουν κατατεθεί 92 μηνύσεις και έχω μεταβεί στον Βόλο 42 φορές. Χθες Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου για άλλη μια φορά οι συνήγοροι υπεράσπισης της μητέρας με νομικίστικες τεχνικές και επί τρίωρο, δεν επέτρεψαν τη συζήτηση ούτε μιας μήνυσης, οι οποίες είχαν μαζευτεί την ίδια ημέρα ύστερα από πέντε αναβολές των περισσότερων εξ’ αυτών με βεβαιώσεις των συνηγόρων ότι δε μπορούν να παραβρίσκονται στη δίκη”, επισημαίνει.

“Κατήγγειλαν δε όλους τους δικαστικούς λειτουργούς που έχουν μέχρι σήμερα εκδώσει αποφάσεις, βουλεύματα και άσκησαν ποινικές διώξεις εναντίον της μητέρας, ότι δήθεν με εξυπηρετούν και υποθάλπουν εμένα”, αναφέρει.

Ασέλγεια στο Βόλο

freepik

Και συνεχίζει “Καταγγέλλουν και τους 5 παιδοψυχίατρους ότι έχουν συνεργήσει μαζί μου, έτσι 15 δικαστικοί λειτουργοί σε Κέρκυρα και Αθήνα καθώς και 5 παιδοψυχίατροι από δημόσιους φορείς του Βόλου έχουν επηρεαστεί από εμένα ώστε να πάρω την επιμέλεια των παιδιών μου», επισημαίνει ο 47χρονος πατέρας των παιδιών”.

Τέλος, αναφέρει ότι έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, η εκδίκαση των οποίων θα γίνει στις 10 Νοεμβρίου 2022, με τα οποία ζητά την αποκλειστική επιμέλεια των δύο παιδιών του.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ