Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Δικάζεται ο κτηνοτρόφος για τη συμπλοκή με Τούρκους στον Έβρο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δικάζεται ο κτηνοτρόφος για τη συμπλοκή με Τούρκους στον Έβρο

 

Με την κατηγορία της «παράνομης σωματικής βίας με ρατσιστικά χαρακτηριστικά» βρίσκεται αντιμέτωπος ο νεαρός κτηνοτρόφος που συνεπλάκη με οικογένειες Τούρκων, οι οποίοι πέρασαν παράνομα στην Ελλάδα κοντά στο Δέλτα του Έβρου.

Η παραπομπή του βάσει του αντιρατσιστικού νόμου μπορεί να του επιφέρει βαριά ποινή, καθώς πολλαπλασιάζει αυτήν που θα του επιβληθεί επί τον αριθμό των ατόμων που θα κριθεί ότι στράφηκε! Ο κτηνοτρόφος έχει υποστεί βαριές σωματικές κακώσεις στο πρόσωπο και τα χέρια, αλλά και ρήξη στον τένοντα του ενός χεριού που θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Αντίθετα, οι πέντε ενήλικες Τούρκοι που συνεπλάκησαν μαζί του εξετάστηκαν από ιατροδικαστή που διέγνωσε ελαφρές σωματικές κακώσεις και κατηγορούνται για σωματική βλάβη και παράνομη είσοδο στην χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός από τις Φέρες προσπάθησε να ακινητοποιήσει τους αλλοδαπούς οι οποίοι είχαν μαζί τους τρία ανήλικα παιδιά, εκείνοι αντέδρασαν και ακολούθησε συμπλοκή, κατά την διάρκεια της οποίας εκπυρσοκρότησε το κυνηγετικό όπλο του νεαρού, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος.

Διαβάστε επίσης:Συμπλοκή ανάμεσα σε κτηνοτρόφο και Τούρκους στον Έβρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ