Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Δίκη Folli Follie: Άρχισε η απολογία του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου – “Ο πατέρας μου είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, ένιωθα ότι δεν ακουγόμουν”

Τα παράπονα του ιδρυτή της εταιρείας Δημήτρη Κουτσολιούτσου κατά την ολοκλήρωση της απολογίας του. “Για ποιο λόγο πέντε χρόνια έχουν πουληθεί τα πάντα και συνεχίζεται ένα ψέμα μέχρι σήμερα;” Αναρωτήθηκε.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δίκη Folli Follie: Άρχισε η απολογία του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου – “Ο πατέρας μου είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, ένιωθα ότι δεν ακουγόμουν” eurokinissi

Εκφράζοντας παράπονα για τη νέα διοίκηση έκλεισε την απολογία του ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος στη δίκη της Folli Follie. «Με βαραίνει ότι υπήρξε όλο αυτό το διάστημα μια σύμπραξη της PcW – και για αυτό δεν έγιναν σωστά οι έλεγχοι -με τη νέα διοίκηση της εταιρείας και την ανοχή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Ο νους μου όλο αυτό το διάστημα είναι εκεί. Για ποιο λόγο πέντε χρόνια έχουν πουληθεί τα πάντα και συνεχίζεται ένα ψέμα μέχρι σήμερα; Είμαι τόσο στεναχωρημένος…. Κανονικά θα έπρεπε να είμαι σε κάποιο ίδρυμα για κατάθλιψη θα το παλέψω όμως για να αποκατασταθούν οι άνθρωποι…Αυτό ήθελα να πω γιατί είναι μέσα μου».

Αμέσως μετά ξεκίνησε η απολογία του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου, η οποία θα συνεχιστεί αύριο. «Από την αρχή ένιωσα ότι ήταν ενός ανδρός αρχή. Ο πατέρας μου είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Ένιωθα ότι δεν ακουγόμουν» είπε με νόημα ο γιος του ιδρυτή της εταιρίας και συνέχισε λέγοντας πως «στη Folli Follie δεν μπορούσα ούτε να τελειώσω τη φράση μου, δεν έβλεπα στον εαυτό μου στο μέλλον να συνεχίζει με αυτό το brand».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ