Δικογραφίες για δήθεν επενδυτικές εταιρείες και απάτες 35.000 ευρώ

Οι απάτες φέρονται να τελέστηκαν με το πρόσχημα αγοραπωλησίας, επιστροφής επιδομάτων και επενδυτικής εταιρείας.

NEWSROOM
Δικογραφίες για δήθεν επενδυτικές εταιρείες και απάτες 35.000 ευρώ

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλαμαριάς εξιχνίασαν συνολικά τέσσερις απάτες, οι οποίες φέρονται να τελέστηκαν με το πρόσχημα αγοραπωλησίας, επιστροφής επιδομάτων και επενδυτικής εταιρείας, κατά το χρονικό διάστημα Μαΐου 2022-Δεκεμβρίου 2023.

Σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος δέκα ατόμων, οι οποίοι κατηγορούνται ότι απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 34.903 ευρώ.

Επίσης, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θερμαϊκού σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος έξι ατόμων, τα οποία ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο κλοπών από κατάστημα, μίας κλοπής Ι.Χ.Ε., μίας κλοπής από οικία και μίας κλοπής δρόμου, πράξεις που έλαβαν χώρα από τον Ιανουάριο του 2018 έως τον Αύγουστο του 2023.

Η «λεία» των δραστών φέρεται να περιλαμβάνει ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, 5.000 ευρώ, χρυσαφικά, διάφορες ηλεκτρονικές και οικιακές συσκευές και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr