Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Δήλωση Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου: Αβάσιμη κρίθηκε μήνυση σε βάρος μας

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δήλωση Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου: Αβάσιμη κρίθηκε μήνυση σε βάρος μας

Κοινή δήλωση με την οποία κάνουν γνωστό ότι κρίθηκε αβάσιμη μήνυση  που είχε υποβληθεί σε βάρος τους, τόσο πρωτοδίκως, όσο και στο Εφετείο, έκαναν οι αδελφοί Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Όπως σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους, η μήνυση είχε υποβληθεί «από το περιβάλλον του πατέρα τους» και αφορούσε τα αδικήματα της υπεξαίρεσης και της απάτης σε βάρος του πατέρα τους.

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, ακολουθεί: 

«Αποστομωτική υπήρξε η απάντηση δύο Εισαγγελέων σε μια ψευδέστατη μήνυση που το περιβάλλον του πατέρα μας, περιφρονώντας απολύτως την αλήθεια, υπέβαλε σε βάρος μας με την οποία μας κατεμήνυε για βαρύτατα κακουργήματα και συγκεκριμένα ότι δήθεν διαπράξαμε απάτη και υπεξαίρεση εις βάρος του.

Την απολύτως αιτιολογημένη κρίση της Εισαγγελέως Πρωτοδικών ότι η μήνυση είναι απολύτως αβάσιμη — την οποία μάλιστα κανένα αποδεικτικό στοιχείο δε στήριζε και δεν υπήρξε ούτε ένας μάρτυρας να υποστηρίξει τη δήθεν αλήθειά της — επιχείρησαν να ανατρέψουν με προσφυγή στην Εισαγγελέα Εφετών.

Η κρίση της τελευταίας υπήρξε κόλαφος κατά της εις βάρος μας κατασκευασμένης ψευδομηνύσεως. Με λεπτομερή ανάλυση και αξιολόγηση όλων των δεδομένων, σε βαθμό εξονυχιστικό κυριολεκτικώς, που καταλαμβάνει σε έκταση τριάντα εννέα (39) πλήρεις σελίδες αιτιολογίας, κατέληξε σε διαπιστώσεις που αποδομούν απολύτως την εναντίον μας ενέργεια και βεβαιώνουν την αλήθεια: ότι δηλαδή δεν προέκυψε ούτε η ελάχιστη ένδειξη πως εμείς διαπράξαμε τα κακουργήματα που επιδίωξαν να μας καταλογιστούν. Ότι συμπαρασταθήκαμε με ειλικρινές ενδιαφέρον και παραδειγματική αφοσίωση στον πατέρα μας και κυρίως ότι η εναντίον μας ενέργεια οφείλεται σε ιδιοτελή κίνητρα της δεύτερης συζύγου του πατέρα μας, όπως είχαμε δικαιολογημένα υποστηρίξει.

Την κακοποίηση της αλήθειας απέκλεισε η διπλή δικαστική κρίση».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ