Τρίτη 01 Δεκεμβρίου 2020

Δήμος Αθηναίων: Αναστέλλεται για 14 μέρες η ελεγχόμενη στάθμευση

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δήμος Αθηναίων: Αναστέλλεται για 14 μέρες η ελεγχόμενη στάθμευση

Αναστέλλεται η λειτουργία της ελεγχόμενης στάθμευσης στις θέσεις επισκεπτών, από αύριο 18 Μαρτίου ασύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων.

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος, στόχος είναι η αποφυγή των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, αφού προς διευκόλυνση των πολιτών δεν θα καταβάλλεται τέλος στάθμευσης.

Οι θέσεις για οχήματα κατοίκων (κάθετη σήμανση Ρ-70) εξακολουθούν να ισχύουν μόνο για οχήματα που φέρουν την κάρτα μονίμου κατοίκου για συγκεκριμένη ζώνη στάθμευσης, για την οποία έχει εκδοθεί η κάρτα μονίμου κατοίκου.

Η Δημοτική Αστυνομία θα συνεχίσει τους ελέγχους για περιπτώσεις παράνομης στάθμευσης όχι μόνο στις θέσεις μονίμων κατοίκων αλλά και σε οδεύσεις τυφλών, ράμπες ΑΜΕΑ, σημεία που παρακωλύεται η συγκοινωνία και γενικότερα στην κάθε μορφής αντικοινωνική στάθμευση, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Όσοι μόνιμοι κάτοικοι επιθυμούν να ανανεώσουν την κάρτα τους, μπορούν να αποστέλλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], επισυνάπτοντας το Ε1 του τελευταίου οικονομικού έτους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ