Πέμπτη 13 Μαϊου 2021

Δήμος Αθηναίων: Αναστέλλεται για 14 μέρες η ελεγχόμενη στάθμευση

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δήμος Αθηναίων: Αναστέλλεται για 14 μέρες η ελεγχόμενη στάθμευση

Αναστέλλεται η λειτουργία της ελεγχόμενης στάθμευσης στις θέσεις επισκεπτών, από αύριο 18 Μαρτίου ασύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων.

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος, στόχος είναι η αποφυγή των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, αφού προς διευκόλυνση των πολιτών δεν θα καταβάλλεται τέλος στάθμευσης.

Οι θέσεις για οχήματα κατοίκων (κάθετη σήμανση Ρ-70) εξακολουθούν να ισχύουν μόνο για οχήματα που φέρουν την κάρτα μονίμου κατοίκου για συγκεκριμένη ζώνη στάθμευσης, για την οποία έχει εκδοθεί η κάρτα μονίμου κατοίκου.

Η Δημοτική Αστυνομία θα συνεχίσει τους ελέγχους για περιπτώσεις παράνομης στάθμευσης όχι μόνο στις θέσεις μονίμων κατοίκων αλλά και σε οδεύσεις τυφλών, ράμπες ΑΜΕΑ, σημεία που παρακωλύεται η συγκοινωνία και γενικότερα στην κάθε μορφής αντικοινωνική στάθμευση, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Όσοι μόνιμοι κάτοικοι επιθυμούν να ανανεώσουν την κάρτα τους, μπορούν να αποστέλλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], επισυνάπτοντας το Ε1 του τελευταίου οικονομικού έτους.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ