Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Διοργάνωσε κορονοπάρτι στη Σκιάθο με 150 άτομα και αντίτιμο εισόδου

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς άλλα δύο άτομα, στα οποία επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα, ωστόσο οι υπόλοιποι συμμετέχοντες κατάφεραν να τραπούν σε φυγή και να διαφύγουν τη σύλληψη.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Διοργάνωσε κορονοπάρτι στη Σκιάθο με 150 άτομα και αντίτιμο εισόδου

Διοργάνωσε κορονοπάρτι στη Σκιάθο, απευθύνοντας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πανελλαδικό κάλεσμα για συμμετοχή εκατοντάδων νέων, με αντίτιμο εισόδου 10 ευρώ το άτομο.

Ωστόσο, έγινε άμεσα αντιληπτός από την Αστυνομία και μετά από συστηματική παρακολούθηση το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, με τη συνδρομή δύναμης από το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου, με συντονισμένη επιχείρηση προχώρησε την Κυριακή τα ξημερώματα στη σύλληψη του 20χρονου διοργανωτή, στον οποίο επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 50.000 ευρώ.

Πέντε ολόκληρες ημέρες, μετά την ανάρτηση του καλέσματος για τη διοργάνωση του κορονοπάρτι σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, βρίσκονταν στη Σκιάθο δύο γυναίκες και τρεις άντρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, καθώς υπήρχαν πληροφορίες και για χρήση ναρκωτικών ουσιών στη διάρκεια του πάρτι. Διοργάνωσε κορονοπάρτι στη Σκιάθο με 150 άτομα και αντίτιμο εισόδου

Οι πέντε έμπειροι αστυνομικοί της Δίωξης κατάφεραν να πλησιάσουν τον 20χρονο διοργανωτή και αφού εμφανίστηκαν σαν ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στο κορονοπάρτι πέτυχαν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του. Ολα ήταν άψογα σχεδιασμένα, με τον 20χρονο να διοργανώνει το κορονοπάρτι σε δασική περιοχή στα ορεινά του νησιού, προκειμένου οι συμμετέχοντες να μη γίνουν αντιληπτοί και να μην κινηθούν υποψίες, και επιπλέον με αντίτιμο εισόδου το ποσό των 10 ευρώ το άτομο.

Στον ίδιο σχεδιασμό περιλαμβανόταν και η μεταφορά των 150 συμμετεχόντων με βανάκια από τη Χώρα της Σκιάθου προς το σημείο διοργάνωσης του πάρτι, έτσι ώστε να μην τραβήξουν τα βλέμματα τα πολλά ΙΧ, με τα οποία θα έφταναν οι συμμετέχοντες στο σημείο.

Μαζί με τους καλεσμένους, στα βανάκια επιβιβάστηκαν και οι πέντε έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου σαν συμμετέχοντες στη διοργάνωση.

Εφτασαν στο σημείο και αφού κατέβαλαν το αντίτιμο εισόδου, συμμετείχαν κανονικά, μέχρι τη χρονική στιγμή, που οι ίδιοι έκριναν ότι έπρεπε να επέμβουν.

Αρχικά έστειλαν δορυφορικό σήμα στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου για τον εντοπισμό της περιοχής και άμεσα κινήθηκαν για το σημείο 20 περίπου αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος για συνδρομή. Οταν όλα ήταν έτοιμα, οι έμπειροι αστυνομικοί της Δίωξης στις πέντε χθες τα ξημερώματα επενέβησαν και συνέλαβαν τον 20χρονο διοργανωτή του κορονοπάρτι, ο οποίος φέρεται να είναι γνωστός επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης στο νησί, στον οποίο επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 50.000 ευρώ. Διοργάνωσε κορονοπάρτι στη Σκιάθο με 150 άτομα και αντίτιμο εισόδου

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς άλλα δύο άτομα, στα οποία επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα, ωστόσο οι υπόλοιποι συμμετέχοντες κατάφεραν να τραπούν σε φυγή και να διαφύγουν τη σύλληψη.

Να σημειωθεί ότι στο περιστατικό επιλήφθηκε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, καθώς υπήρχαν πληροφορίες για χρήση ναρκωτικών ουσιών, με την έρευνα να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, καθώς το χθεσινό περιστατικό ήταν το δεύτερο πανελλαδικά μετά το πρώτο αντίστοιχο, που προκάλεσε την επέμβαση της Αστυνομίας στη Μύκονο.

Στη σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής: «Στη Σκιάθο συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες χθες ημεδαπός, διότι διοργάνωσε, με έτερους άγνωστους δράστες, εκδήλωση πάρτι σε ιδιωτικό μη επαγγελματικό χώρο, μετά μουσικής και αλκοολούχων ποτών, με τη συμμετοχή περί των 150 ατόμων. Επιπλέον, σε βάρος του βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 50.000 ευρώ».

Πηγή: taxydromos.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ