Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Διορισμούς στο Δημόσιο έταζε οδηγός δημάρχου των βορείων προαστίων

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Διορισμούς στο Δημόσιο έταζε οδηγός δημάρχου των βορείων προαστίων

Με μία δικογραφία στην… πλάτη του για απάτη βρέθηκε στον Εισαγγελέα οδηγός δημάρχου, ο οποίος υποσχόταν έναντι αμοιβής διορισμό σε θέση του Δημοσίου. Φέρεται πως έλεγε ότι διέθετε υψηλές γνωριμίες από το χώρο της πολιτικής, οι οποίες θα μπορούσαν να μεσολαβήσουν για την τοποθέτησή τους σε κάποια δημόσια θέση.

Η ενεργοποίηση των αστυνομικών αρχών ξεκίνησε μετά από καταγγελία πολίτη, στον οποίο ο 37χρονος οδηγός είχε υποσχεθεί διορισμό και του είχε καταβάλλει 10.000 ευρώ για να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Όταν όμως διαπίστωσε πως ο διορισμός αργούσε, προσέφυγε στην αστυνομία.

Μετά την καταγγελία του, κλείστηκε ραντεβού του «διοριζόμενου» με τον οδηγό, προκειμένου να του δώσει κάποιο ποσό που εκκρεμούσε. Το ποσό των 2.500 ευρώ ήταν προσημειωμένο κι έτσι οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του οδηγού.

Πρόκειται, όπως αποκαλύφθηκε, για μόνιμο υπάλληλο του δήμου (σύμφωνα με πληροφορίες πρόσφατα μετατράπηκε η σύμβασή του σε αορίστου χρόνου) ο οποίος εκτελούσε χρέη οδηγού του δημάρχου, αλλά τώρα σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία που διαβιβάστηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και εκκρεμεί η απόφαση για το μέλλον του.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ