Δολοφονία 46χρονου στην Ξάνθη: Αμείωτη ένταση και νέοι εμπρησμοί – Την Τετάρτη οι απολογίες – ΒΙΝΤΕΟ

Την Τετάρτη θα οδηγηθούν στον ανακριτή Ξάνθης, ο 36χρονος πατέρας, οι δύο γιοι και ο γαμπρός του, με την αστυνομία να λαμβάνει πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή επεισοδίων.

NEWSROOM
Δολοφονία 46χρονου στην Ξάνθη: Αμείωτη ένταση και νέοι εμπρησμοί – Την Τετάρτη οι απολογίες – ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίστηκε για ακόμα μία ημέρα η ένταση στον οικισμό Δροσερό στην Ξάνθη ενώ εκφράζονται φόβοι για παρατεταμένη βεντέτα με αφορμή την άγρια δολοφονία του 46χρονου στο σπίτι του τα ξημερώματα της Κυριακής.

Όπως έγραψε το dikastiko.gr, το βράδυ της Δευτέρας άγνωστοι αφού πρώτα άδειασαν το σπίτι του 37χρονου κατά ομολογία δράστη στον οικισμό στην συνέχεια έβαλαν φωτιά και το έκαψαν, ενώ στη συνέχεια έκαψαν και το διπλανό σπίτι του αδελφού του και μετά ανάρτησαν βίντεο στα social media.

Τα αίματα άναψαν ξανά το απόγευμα της Τρίτης, καθώς σημειώθηκαν επανειλημμένες πυρπολήσεις. Σύμφωνα με το xanthinea.gr, άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε άλλο ένα παράπηγμα και σε ένα διώροφο σπίτι που υπέστη ζημιές από τη φωτιά στο εσωτερικό του. Φωτιά έβαλαν και στα δύο πολυτελή αυτοκίνητα του 36χρονου συλληφθέντα.

Σημειώνεται πως τα σπίτια και τα παραπήγματα ανήκαν στον 36χρονο που πυροβόλησε τον 46χρονο, αλλά και στον αδελφό του, ως αντίποινα για την εν ψυχρώ δολοφονία του τελευταίου.

Δολοφονία 46χρονου: Απειλητικά βίντεο στο TikTok

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης, συμμετείχε με 4 υδροφόρα οχήματα και 14 άτομα, παρουσία περιπολικών και ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας, που δέχθηκαν επιθέσεις, κυρίως από παιδιά μικρής ηλικίας, οι οποίες ελέγχθηκαν αμέσως.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι μικρής ή μεγαλύτερης έκτασης επεισόδια καταγράφονται σχεδόν διαρκώς μέσα στον οικισμό με ρίψεις πετρών. Ακούστηκαν μάλιστα και πυροβολισμοί.

Οι Αρχές παραμένουν σε επιφυλακή, καθώς υπάρχει ο φόβος να ξεσπάσει βεντέτα μετά την άγρια δολοφονία. Την ίδια στιγμή στο TikTok κυκλοφορούν βίντεο στα οποία εκφράζονται σαφείς απειλές.

Υπενθυμίζεται πως αύριο Τετάρτη θα οδηγηθούν στον ανακριτή Ξάνθης, ο 36χρονος πατέρας, οι δύο γιοι και ο γαμπρός του, με την αστυνομία να λαμβάνει πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή επεισοδίων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ