Τρίτη 05 Δεκεμβρίου 2023

Δολοφονία Καραϊβάζ-Αποκάλυψη: Στο “φως” τα ντοκουμέντα που κατέγραψαν κάμερες και οδήγησαν στους 2 συλληφθέντες – ΒΙΝΤΕΟ

Στην υπόθεση και ο δικηγόρος Θρασύβουλος Κονταξής τον οποίο διόρισε η οικογένεια του δημοσιογράφου.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δολοφονία Καραϊβάζ-Αποκάλυψη: Στο “φως” τα ντοκουμέντα που κατέγραψαν κάμερες και οδήγησαν στους 2 συλληφθέντες – ΒΙΝΤΕΟ OPEN

Δύο ντοκουμέντα για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ τα οποία αξιοποίησε το Ανθρωποκτονιών για να φτάσει στα δύο πρόσωπα που συνελήφθησαν για την εν ψυχρώ εκτέλεση του δημοσιογράφου, έφερε στο δημοσιότητα το κεντρικό δελτίο του OPEN, το βράδυ του Σαββάτου.

Πρόκειται για το υλικό που έφτασε και στα χέρια του ανακριτή, ο οποίος εξέδωσε και τα σχετικά εντάλματα σύλληψης.

Ντοκουμέντα για τη δολοφονία Καραϊβάζ: Στο “φως” δύο επίμαχα καρέ από κάμερες ασφαλείας

Ειδικότερα πρόκειται για δύο επίμαχα καρέ από κάμερες ασφαλείας που κατάφεραν οι αστυνομικοί να απομονώσουν και να διαπιστώσουν ότι υπάρχει μία συνάφεια στη μηχανή των δραστών που μόλις είχαν εκτελέσει τον δημοσιογράφο και στο βανάκι που ανήκει σε εταιρεία καθαρισμού.

Χρειάστηκαν πολλές ώρες για να μπορέσει να γίνει ο παραπάνω συνδυασμός και οι Αρχές να «δουν» πως τα δύο οχήματα σχετίζονται. Όλο το υλικό «κούμπωσε» όταν τελικά διαπίστωσαν ότι το βανάκι ήταν έξω από το σπίτι του Γιώργου Καραϊβάζ και την προηγούμενη της δολοφονίας.

Έτσι, λοιπόν, αντιλήφθηκαν πως τα δύο αυτά άτομα μπορεί να σχετίζονται με τη δολοφονία Καραϊβάζ, έδωσαν όλα τα στοιχεία στον ανακριτή και σήμερα οι δύο κατηγορούμενοι είναι προφυλακισμένοι.

Διόρισε κι άλλο δικηγόρο η οικογένεια του δημοσιογράφου

Στο μεταξύ το κατώφλι του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ πέρασε την Πέμπτη η σύζυγό του

Ο λόγος ήταν για να ενημερώσει τον ανακριτή ότι διορίζει και άλλο δικηγόρο στην υπόθεση που θα εκπροσωπεί την οικογένειά της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star. Πρόκειται για τον καθηγητή Nομικής, Θρασύβουλο Κονταξή.

H ανάκριση για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ παραμένει ανοιχτή. Μπορεί να έχουν προφυλακιστεί τα δύο αδέρφια – ο ένας φέρεται ως εκτελεστής και ο δεύτερος ως οδηγός του βαν – αλλά στο κάδρο των ερευνών βρίσκονται τρία ακόμα πρόσωπα.

Μεταξύ αυτών και ο ηθικός αυτουργός που παραμένει ασύλληπτος, ενώ στη δικογραφία γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένο πρόσωπο που βρίσκεται ήδη στη φυλακή. Ο ανακριτής είναι εκείνος που έχει πια την ευθύνη της έρευνας και όλων των ενεργειών που γίνονται τόσο σε επίπεδο Δικαιοσύνης όσο και σε επίπεδο αστυνομίας.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ