Παρασκευή 09 Δεκεμβρίου 2022

Δολοφονία Καρολάιν: Η μητέρα της δεν επιθυμεί κανένα περιουσιακό στοιχείο από τον πιλότο – ΒΙΝΤΕΟ

Για να γίνει οτιδήποτε αποδεκτό από την περιουσία του πιλότου θα πρέπει ο ασκών τη γονική μέριμνα, που στην προκειμένη περίπτωση είναι η μητέρα της Καρολάιν, να συναινέσει.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δολοφονία Καρολάιν: Η μητέρα της δεν επιθυμεί κανένα περιουσιακό στοιχείο από τον πιλότο – ΒΙΝΤΕΟ instagram

Την επιθυμία και πρόθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ο οποίος έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία της Καρολάιν, να μεταφέρει περιουσιακά στοιχεία στην κόρη του Λυδία είχε εκφράσει πριν λίγες μέρες ο δικηγόρος του πιλότου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης όπως έγραψε το dikastiko.gr

Ωστόσο η οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, τον Μάιο του 2021 στα Γλυκά Νερά, δεν θέλει να έχει καμία σχέση με την περιουσία του πιλότου.

Δολοφονία Καρολάιν

instagram

Τι είπε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την μεταβίβαση της περιουσίας του

Συγκεκριμένα ο κ. Παπαϊωαννίδης είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι «είτε μιλάγαμε προανακριτικά είτε μιλάγαμε κατά τη διάρκεια της δίκης, που αναμένουμε την εξέλιξη, ήταν ότι για όποια περιουσία μιλάμε, κινητή και ακίνητη, να πάνε στο παιδί. Ήδη ο ίδιος αυτοβούλως ξεκίνησε την διαδικασία. Ακόμα και για το ακίνητο που έχει αγορασθεί τότε από κοινού με την σύζυγό του, και οτιδήποτε άλλο υπάρχει, εφόσον φυσικά το αποδεχτούν οι ασκούντες της επιμέλειας του παιδιού». 

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

eurokinissi

«Όντως είναι κάποιες διαδικασίες που αφορούν στην βούληση του άλλου να τις μεταβιβάσει, αλλά εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ένα άτομο που έχει να έχει δικαιοπρακτική ικανότητα, είναι αυτός που ασκεί την επιμέλεια. Στην προκειμένη περίπτωση αυτός που ασκεί την επιμέλεια είναι η μητέρα της Καρολάιν. Η αγορά του οικοπέδου ήταν από κοινού», κατέληξε.

Δολοφονία Καρολάιν: Ποιες οι κινήσεις της οικογένειας της

Δημοσιογράφος του thenewspaper.gr μίλησε στο ΜEGA και μετέφερε πληροφορίες σχετικά με τη στάση της οικογένειας του θύματος.

Όπως εξήγησε προκειμένου να γίνει ο,τιδήποτε αποδεκτό από την περιουσία του πιλότου θα πρέπει ο ασκών τη γονική μέριμνα, που στην προκειμένη περίπτωση είναι η μητέρα της Καρολάιν, να συναινέσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του θύματος δεν επιθυμεί να συμμετάσχει σε καμία τέτοια συζήτηση και το ερώτημα που εγείρεται είναι για ποια περιουσιακά στοιχεία μιλάμε την ώρα που είναι γνωστό ότι η οικογένεια της Καρολάιν συνέβαλε με 1.000 ευρώ το μήνα στο σπίτι του ζευγαριού.

Μάλιστα, τους είχαν δώσει και 50.000 ευρώ για την αγορά του οικοπέδου που θα έχτιζε το ζευγάρι το νέο του σπίτι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι σχέσεις των παππούδων παραμένουν ιδιαίτερα καλές και τηρούνται όσα προβλέπονται από τη δικαστική απόφαση, δηλαδή οι γονείς του 35χρονου πιλότου να επισκέπτονται στην Αλόννησο και μόνο το παιδί, τις τελευταίες πέντε ημέρες του μήνα.

ΒΙΝΤΕΟ: MEGA

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ