Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Επιχειρησιακές δράσεις της ΕΛΑΣ για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στη Δυτική Αττική – 4 συλλήψεις

Συνολικά ακινητοποιήθηκαν 10 οχήματα, βεβαιώθηκαν 172 παραβάσεις του ΚΟΚ ενώ αφαιρέθηκαν 28 άδειες ικανότητας οδήγησης, 38 άδειες κυκλοφορίας, 21 ζεύγη και 8 μονές πινακίδες κυκλοφορίας.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Επιχειρησιακές δράσεις της ΕΛΑΣ για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στη Δυτική Αττική – 4 συλλήψεις EUROKINISSI

Ειδικές επιχειρησιακές δράσεις για να αντιμετωπιστεί η εγκληματικότητα στη Δυτική Αττική πραγματοποίησαν την Τετάρτη 3 Μαΐου οι αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικές επιχειρήσεις επικεντρώθηκαν σε Αχαρνές, Ζεφύρι, Αγία Βαρβάρα καθώς και σε περιοχές των Δήμων Φυλής και Πετρούπολης, σύμφωνα με τον υφιστάμενο στρατηγικό σχεδιασμό και την εφαρμογή των κατά τόπους σχεδίων αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, με τη συνδρομή υπηρεσιών των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης και Τροχαίας Αττικής.

εγκληματικότητα στη Δυτική Αττική

eurokinissi

Εγκληματικότητα στη Δυτική Αττική: 4 συλλήψεις

Στο πλαίσιο αυτό ελέγχθηκαν συνολικά 554 άτομα, εκ των οποίων προσήχθησαν 48, ενώ ελέγχθηκαν και 330 οχήματα. Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν επίσης στη σύλληψη 4 ατόμων για -κατά περίπτωση- παράβαση του νόμου περί όπλων, ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, απείθεια, αντίσταση καθώς και για παράβαση του Κ.Ο.Κ.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών κατασχέθηκαν ένα πιστόλι (ρέπλικα) και μαχαίρι. Συνολικά ακινητοποιήθηκαν 10 οχήματα, βεβαιώθηκαν 172 παραβάσεις του ΚΟΚ ενώ αφαιρέθηκαν 28 άδειες ικανότητας οδήγησης, 38 άδειες κυκλοφορίας, 21 ζεύγη και 8 μονές πινακίδες κυκλοφορίας.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η αστυνομία, οι στοχευμένες αστυνομικές δράσεις, που έχουν ως στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και τη βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας των πολιτών, θα συνεχιστούν.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ