Πέμπτη 07 Ιουλίου 2022

ΔΣΘ: Απαλλαγή των εισφορών του τρέχοντος έτους

NEWSROOM icon
NEWSROOM
ΔΣΘ: Απαλλαγή των εισφορών του τρέχοντος έτους

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης αποφάσισε την απαλλαγή των μελών από την εισφορά ανανέωσης εγγραφής του τρέχοντος έτους (2020).

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, συμπαραστεκόμενο στους συναδέλφους – μέλη του, τις δύσκολες αυτές ημέρες της πανδημίας, αποφάσισε την απαλλαγή των μελών από την εισφορά ανανέωσης εγγραφής του τρέχοντος έτους (2020). Όσοι συνάδελφοι κατέβαλαν ήδη την εισφορά τους, αυτή θα συμψηφιστεί με την εισφορά του επόμενου έτους (2021) ενώ όσοι δεν κατέβαλαν θα λάβουν τις παροχές του Συλλόγου (ΝΟΜΟΣ, Σάκκουλας, Ονουφριάδης, κώδικες ποινικού και ποινικής δικονομίας, ημερολόγιο, κατάλογο δικηγόρων), μόνο για το τρέχον έτος χωρίς να καταβάλλουν την εισφορά τους κατά άρθρο 30 παρ.4 του Ν. 4194/2013.

Με την ίδια ως άνω απόφαση του ΔΣ, προβλέφθηκε, για όσους δεν επιθυμούν συμψηφισμό, η δυνατότητα υποβολής αιτήματος επιστροφής του ποσού της εισφοράς, η οποία παρέχεται μέχρι 31.5.2020. Όσοι επιθυμούν την επιστροφή του ποσού και όχι τον συμψηφισμό, παρακαλούνται να αποστείλουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] αναγράφοντας: 1) το ονοματεπώνυμό τους, 2) τον αριθμό μητρώου τους και 3) τον ΙΒΑΝ του τραπεζικού τους λογαριασμού της Τράπεζας Πειραιώς. Η επιστροφή του ποσού θα πραγματοποιηθεί σε εύλογο χρόνο, αφού προηγηθεί η απαιτούμενη επεξεργασία των αιτημάτων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ