Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Έφθασε στο Άγιον Όρος ο Χαλκηδόνος Εμμανουήλ – ΦΩΤΟ

Τον Σεβασμιώτατο συνοδεύουν ο γνωστός ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου, ο Άρχων του Οικουμενικού Θρόνου ο Ανέστης Αρνόπουλος και ο Δικηγόρος Ηλίας Γιαννόπουλος.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Έφθασε στο Άγιον Όρος ο Χαλκηδόνος Εμμανουήλ – ΦΩΤΟ

Στο Άγιον Όρος αφίχθη σήμερα, Σάββατο 31 Ιουλίου 2021 ο Γέρων Μητροπολίτης Χαλκηδόνoς κ. Εμμανουήλ.

Ο Σεβασμιώτατος, έφτασε στο Περιβόλι της Παναγίας, όπου θα προεξάρχει στην εορτή του Προφήτη Ηλία στην ομώνυμη Παντοκρατορική Σκήτη.

Επίσης, ο κ. Εμμανουήλ θα παραστεί και στην εγκαθίδρυση του νέου Δικαίου της Σκήτης του Προφήτη Ηλία, Γέροντος Φιλήμονος.

Πριν από λίγο ο Μητροπολίτης Χαλκηδόνος επισκέφθηκε τον Πρωτεπιστάτη του Αγίου Όρους, Γεώργιο Βατοπαιδινό όπου έτυχε θερμής υποδοχής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η οποία έγινε παρουσία και του Υποδιοικητή του Αγίου Όρους Αρίστου Κασμίρογλου, αντηλλάγησαν ευχές καθώς και αναμνηστικά δώρα.

Αμέσως μετά ο Μητροπολίτης Εμμανουήλ αναχώρησε για την Ιερά Μονή Παντοκράτορος, όπου εκεί τον υποδέχθηκε ο Ηγούμενος Γαβριήλ με την αδελφότητα.

Να αναφερθεί ότι τον Σεβασμιώτατο συνοδεύουν ο γνωστός ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου, ο Άρχων του Οικουμενικού Θρόνου ο Ανέστης Αρνόπουλος και ο Δικηγόρος Ηλίας Γιαννόπουλος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ