Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Έγκλημα στο Blue Horizon: Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λασιθίου αναλαμβάνει τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας του Αντ. Καργιώτη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λασιθίου αναλαμβάνει και όλα τα έξοδα που απαιτούνται για τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Έγκλημα στο Blue Horizon: Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λασιθίου αναλαμβάνει τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας του Αντ. Καργιώτη neakriti.gr

Την πλήρη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας του αδικοχαμένου Αντώνη Καργιώτη για το έγκλημα στο Blue Horizon, αναλαμβάνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Λασιθίου, μετά από εντολή της οικογένειας του 36χρονου.

Σύμφωνα με το anatolh.com, και όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση του Δικηγορικού Συλλόγου Λασιθίου αναλαμβάνει όλα τα έξοδα που απαιτούνται για τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας.

Έγκλημα στο Blue Horizon

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISS

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λασιθίου μετά από σχετική εντολή της οικογένειας του αποβιώσαντος συντοπίτη μας Αντώνη Καργιώτη ανέλαβε το σύνολο των νομικών διαδικασιών και την εν γένει νομική εκπροσώπηση της οικογένειας, προς υποστήριξη κατηγορίας κατά των εμπλεκομένων στην ανθρωποκτονία που τελέσθηκε εις βάρος του Αντώνη Καργιώτη στις 5/9/2023 στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς και για την οποιαδήποτε απαίτηση της οικογένειας, προερχόμενη από την παραπάνω αιτία, αναλαμβάνοντας και όλα τα σχετικά με αυτή έξοδα.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Σ.Λασιθίου

Η πρόεδρος                                                                             Η Γεν. Γραμματέας

Σοφία Τσαγκαράκη                                                   Χρυσάνθη Φαρσάρη

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ