Παρασκευή 03 Δεκεμβρίου 2021

Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Αποκαλύψεις για την 49χρονη – Είχε παντρευτεί ναυτικό στην Κεφαλλονιά – Τι λένε οι κάτοικοι του νησιού

Η γυναίκα είχε παντρευτεί στην Κεφαλονιά έναν ναυτικό, ο οποίος αρχικά είχε αναγνωρίσει την πατρότητα του παιδιού, ωστόσο αργότερα την απέσυρε.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Αποκαλύψεις για την 49χρονη – Είχε παντρευτεί ναυτικό στην Κεφαλλονιά – Τι λένε οι κάτοικοι του νησιού

Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Νέα στοιχεία έρχονται στο φως αναφορικά με τον πρώτο γάμο της 49χρονης εικαστικού, που κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον πρώην σύντροφό της έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι. Η γυναίκα είχε παντρευτεί στην Κεφαλονιά έναν ναυτικό, ο οποίος αρχικά είχε αναγνωρίσει την πατρότητα του παιδιού, ωστόσο αργότερα την απέσυρε.

Η 49χρονη είχε γνωρίσει τον ναυτικό στις αρχές του 2002 και παρουσιαζόταν στο νησί ως Ιταλίδα εικαστικός. Οι κάτοικοι αναφέρουν ότι η ίδια είχε ζητήσει από τους γονείς του να φύγουν από το σπίτι τους για να το μετατρέψει σε ατελιέ. Όταν παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, η 49χρονη δήλωσε την αλβανική της καταγωγή και τα οικιακά ως απασχόληση. Έγκλημα στο Χαλάνδρι

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, κάτοικοι του νησιού υποστηρίζουν ότι ο γάμος τους ήταν λευκός, ώστε η εικαστικός να λάβει τα νομιμοποιητικά έγγραφα παραμονής της στη χώρα.

Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Τι λένε οι συγγενείς του ναυτικού

Μετά τον γάμο, ελάχιστες ήταν οι εμφανίσεις της στο νησί. Συγγενείς του ναυτικού δηλώνουν ότι ταλαιπώρησε την οικογένειά του με οικονομικές απαιτήσεις. «Έκανε την ανοησία ο αδελφός μου και την παντρεύτηκε. Ούτε τότε ήθελα να τη δω, ούτε και τώρα. Με είχε ενοχλήσει δυο-τρεις φορές και ευτυχώς έφυγε. Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτή τη γυναίκα. Αν με καλέσει ο εισαγγελέας, τότε θα πω ό,τι ξέρω για εκείνη» λέει ο αδερφός του πρώην συζύγου της 49χρονης.

Έγκλημα στο Χαλάνδρι

Το 2019 γεννιέται η κόρη της, καρπός του έρωτά της με οφθαλμίατρο των Αθηνών και το παιδί δηλώνεται ως κόρη του ναυτικού μέχρι το 2015, όταν το ζευγάρι χώρισε και ο ναυτικός αποποιήθηκε και την πατρότητα του παιδιού.

Το 2020 η 49χρονη επιστρέφει στην Κεφαλονιά και μένει στο σπίτι του νέου της συντρόφου και, σύμφωνα με δηλώσεις υπαλλήλων του ληξιαρχείου, τότε δήλωσε δικηγόρος και ζητούσε να ακυρωθεί ο γάμος της με τον ναυτικό γιατί «πλαστογράφησαν κάποιοι τα έγγραφα».

«Ερχόταν επανειλημμένως και μας απειλούσε “θα δείτε τι θα πάθετε, θα σας δείξω εγώ” και έλεγε ότι είχαμε χρηματιστεί από κάποιους για να πλαστογραφήσουμε τις ληξιαρχικές πράξεις του γάμου. Είχαμε θορυβηθεί και αναγκαστήκαμε να το αναφέρουμε στην αστυνομία» λέει υπάλληλος του δημαρχείου Ληξουρίου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ