Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Στο φως συνέντευξη του γιατρού που δεν είχε προβληθεί – “Μου έχει πάρει πάνω από 100.000 ευρώ”

Ο οφθαλμίατρος αναφέρεται στην σκληρή δικαστική διαμάχη μεταξύ τους, τα πολλά δικαστήρια και τις απειλές.

NEWSROOM
Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Στο φως συνέντευξη του γιατρού που δεν είχε προβληθεί – “Μου έχει πάρει πάνω από 100.000 ευρώ”

Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Στο φως της δημοσιότητας βγήκε μία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν ο 68χρονος γιατρός ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμούς από την 49χρονη εικαστικό κάτω από του σπίτι του στο Χαλάνδρι. Ο οφθαλμίατρος αναφέρεται στην σκληρή δικαστική διαμάχη μεταξύ τους, τα πολλά δικαστήρια και τις απειλές.

Η εκπομπή Tlive στον Alpha αποκάλυψε τη συνέντευξη που είχε δώσει ο γνωστός γιατρός, ωστόσο αυτή δεν προβλήθηκε ποτέ.

«Υπάρχει μια δικαστική διαμάχη μεταξύ μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια, καταδικάστηκε πρόσφατα σε δέκα μηνών φυλάκιση για εκβιασμό απέναντί μου, εκκρεμούν πάρα πολλές μηνύσεις απέναντί της και από εμένα και από τη σύζυγό μου, γιατί έχει έρθει δύο φορές και έχει χτυπήσει τη σύζυγό μου… Η κυρία αυτή ζει, εκβιάζοντας διάφορους ανθρώπους και παίρνοντας λεφτά. Εμένα μου έχει πάρει πάνω από 100.000 ευρώ, έχει έρθει στο νοσοκομείο επανειλημμένως, έχει κάνει φασαρίες, τώρα εκκρεμεί… έχει γίνει δικαστήριο και εκκρεμεί ποιος θα πάρει, γιατί έχω ζητήσει να πάρω εγώ την επιμέλεια του παιδιού, γιατί δεν ασχολείται καθόλου με το παιδί, τέλος πάντων…», είχε αναφέρει ο οφθαλμίατρος στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Έγκλημα στο Χαλάνδρι: «Ζούμε ένα δράμα», είπε ο γιατρός

Στη συνέχεια ο γιατρός συμπλήρωσε: «Έχει έρθει εδώ, έχει προκαλέσει φθορές στα αυτοκίνητα της οικογένειάς μου… Το παιδί έχει ζήσει πάνω από έναν χρόνο μαζί μας, κατά διαστήματα, γιατί το εγκαταλείπει… Εμείς θέλουμε, η οικογένειά μου, να το πάρουμε το παιδί, γιατί εκεί το παιδί υποφέρει. Η κυρία αυτή εφευρίσκει για εκβιαστικούς λόγους… Έρχεται στο νοσοκομείο, εκβιάζει, έρχεται… κάνει φασαρία κάτω από το σπίτι, δηλαδή, όλη η οικογένειά μου ζούμε ένα δράμα.

Έχουν γίνει δύο δικαστήρια για διατροφή, για το παιδί, τα οποία της τα δίνω. Και θέλει περισσότερα. Είχε σκοπό, προφανώς, να χωρίσω εγώ και να πάω να ζήσω μαζί της, δεν πέτυχε στον σκοπό και προσπαθεί τώρα, εκδικητικά και λεφτά να μου πάρει και να διαλύσει την οικογένειά μου. Έρχεται και δημιουργεί στο ιατρείο μου και στο νοσοκομείο, επεισόδια» είχε προσθέσει ο 68χρονος οφθαλμίατρος.

«Μου λέει “θα σε καταστρέψω οικονομικά, επαγγελματικά και κοινωνικά” και το έχει βάλει σε ενέργεια αυτό το σχέδιό της. Εγώ δεν έχω χωρίσει ποτέ, ζω με την οικογένειά μου κι ήταν μια περιστασιακή σχέση, όπως συμβαίνει σε πάρα πολύ κόσμο. Η κυρία μου είχε κρύψει ότι ήταν παντρεμένη, είχε κρύψει την καταγωγή της, είχε κρύψει το όνομά της, άλλο όνομα μου έλεγε ότι είναι, μου έλεγε ότι είναι Ιταλίδα, τέλος πάντων, διάφορα τέτοια. Η σχέση αυτή κράτησε γύρω στους έξι μήνες, συνολικά. Από εκεί και πέρα, εγώ ανέλαβα τις ευθύνες μου όταν γεννήθηκε το παιδί, της έδινα γύρω στις 2.000 με 3.000 χιλιάδες το μήνα, προ κρίσης.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ