Τετάρτη 08 Δεκεμβρίου 2021

Είχε στην… πλάτη του 210 χρόνια κάθειρξης και κυκλοφορούσε ελεύθερος!

Πώς οι εκκρεμότητες διωκτικών εγγράφων άφησαν στο απυρόβλητο καταδικασθέντες. Οι έλεγχοι και οι πρόσφατες συλλήψεις.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Είχε στην… πλάτη του 210 χρόνια κάθειρξης και κυκλοφορούσε ελεύθερος!

Σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 210 ετών και χρηματική ποινή 430.000 ευρώ, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Ωστόσο, μέχρι προ μερικών 24ωρων κυκλοφορούσε ανενόχλητος στους δρόμους, καθώς εκκρεμούσαν ακόμη τα απαιτούμενα διωκτικά έγγραφα. Ο 59χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και εντάλματα σύλληψης για διάφορα αδικήματα, συνελήφθη τελικώς μετά τους ελέγχους που πραγματοποίησαν διάφορες υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Είχε στην… πλάτη του 210 χρόνια κάθειρξης και κυκλοφορούσε ελεύθερος

Πρόκειται για μία από τις συνολικά έξι συλλήψεις στο τελευταίο 24ωρο, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και εντάλματα σύλληψης για διάφορα αδικήματα και οι οποίες έγιναν από τις αρμόδιες αρχές.

Και όπως υπογραμμίζεται από την ΕΛΑΣ «συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς στοχευμένοι έλεγχοι από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων».

Είχε στην… πλάτη του 210 χρόνια κάθειρξης και κυκλοφορούσε ελεύθερος

Οι έλεγχοι, εξάλλου, δεν περιορίζονται μόνον στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε όλη τη χώρα προκειμένου να εντοπιστούν και να οδηγηθούν στις αρμόδιες αρχές – όπως και ο 59χρονος – οι φυγόποινοι.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ