Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Εικόνες που μας λυγίζουν: Νεκροί από κορονοϊό σε σάκους και εκτός ψυγείου – Φωτογραφίες ΣΟΚ από το νοσοκομείο του Βόλου

Οι εικόνες αυτές δεν είναι από κάποια πόλη του εξωτερικού αλλά από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας που χτυπιέται αλύπητα από τον κορονοϊό.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Εικόνες που μας λυγίζουν: Νεκροί από κορονοϊό σε σάκους και εκτός ψυγείου – Φωτογραφίες ΣΟΚ από το νοσοκομείο του Βόλου

Εικόνες θλίψης, εικόνες που μας λυγίζουν όλους, εικόνες που κάνουν τα λόγια να μοιάζουν φτωχά, εικόνες γροθιά στο στομάχι.

Οι σοκαριστικές φωτογραφίες μέσα από το Νοσοκομείο του Βόλου καταδεικνύουν πως ο κορονοϊός, αυτός ο αόρατος εχθρός έχει γονατίσει το ΕΣΥ.  Ανθρωποι που κατέληξαν από κορονοϊό είναι τοποθετημένοι σε σάκους και εκτός ψυγείου πάνω σε φορεία, σε χώρο του Αχιλλοπούλειο, καθώς δεν υπήρχαν κενοί ψυκτικοί θάλαμοι.

 

 

Οι εικόνες που αποδίδονται ότι λήφθηκαν σήμερα από τον χώρο του νεκροτομείου του Νοσοκομείου Βόλου προκαλούν σοκ και μεγάλη ανησυχία.

 

 

Μάλιστα, τον κίνδυνο εξαιτίας της αύξησης των θανάτων λόγω κορονοϊού, να φρακάρουν οι ψυκτικοί θάλαμοι, όπου φυλάσσονται οι σοροί στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου Βόλου μέχρι την ταφή, επιχείρησαν ήδη να προλάβουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Αχιλλοπουλείου. Σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου και την Ενωση Λειτουργών Κηδειών Ελλάδος αναζητούν την ιδανική λύση για να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν.

 

Πηγή: taxydromos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ