Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Εικόνες συνωστισμού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Συλλήψεις για κορoνοπάρτι σε Πλαγιάρι και Κολχικό

Στη Θεσσαλονίκη ο συνωστισμός και τα κορονοπάρτι είναι μέσα στο καθημερινό προγραμμα. Οι συλλήψεις και τα πρόστιμα πάντως " πέφτουν βροχή"

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Εικόνες συνωστισμού  στο κέντρο της Θεσσαλονίκης –  Συλλήψεις για κορoνοπάρτι σε Πλαγιάρι και Κολχικό GRTIMES

Σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν για τον ίδιο λόγο, εκατοντάδες άνθρωποι με σύμμαχο και  τις καλές καιρικές συνθήκες συγκεντρώθηκαν χωρίς να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

συνωστισμός Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο αυτό και λίγο πριν την απαγόρευση της κυκλοφορίας, αστυνομικές δυνάμεις επιστρατεύτηκαν προκειμένου να κάνουν συστάσεις και να απομακρύνουν το πλήθος από τη συμβολή των οδών Καρόλου Ντηλ με Μητροπόλεως, κάτι το οποίο τελικά κατάφεραν μετά από λίγα λεπτά της ώρας.

Τα κορονοπάρτι καλά κρατούν

Συλλήψεις και πρόστιμα για δύο κορονοπάρτι που πραγματοποιήθηκαν στο Πλαγιάρι και στο Κολχικό Θεσσαλονίκης, χθές, Κυριακή του Πάσχα και σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία:

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμης, πρώτες πρωϊνές ώρες της 2- 5-2021 στην περιοχή του Πλαγιαρίου, 24χρονος ημεδαπός, ο οποίος, σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του, είχε διοργανώσει κοινωνική εκδήλωση, με τη συμμετοχή επτά (7) ακόμη ατόμων, παραβιάζοντας τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του covid – 19.

Επιπλέον, βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000ευρώ σε βάρος του συλληφθέντα και διοικητικά πρόστιμα ύψους 300ευρώ στους συμμετέχοντες.

Επίσης συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα 3-5-2021, στην περιοχή του Κολχικού, 23χρονος ημεδαπός, ο οποίος στο σπίτι του είχε διοργανώσει συνάθροιση, με τη συμμετοχή δεκατριών 13 ακόμη ατόμων, παραβιάζοντας τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.

Επιπλέον, βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ σε βάρος του συλληφθέντα και διοικητικά πρόστιμα ύψους 300 ευρώ στους συμμετέχοντες.

Πηγή: GRTIMES.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ