Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Εισαγγελική παρέμβαση για τα στοιχεία του ΕΟΔΥ ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

"Ο κ. Πέτσας μέχρι στιγμής δεν έχει πει ψέματα μόνο για το από πού ανατέλλει ο ήλιος. Οπότε ο λόγος του δεν έχει καμία αξία γιατί επί 8 μήνες διαψεύδεται καθημερινά από την ίδια την πραγματικότητα" αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Εισαγγελική παρέμβαση για τα στοιχεία του ΕΟΔΥ ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε ρυθμούς σκληρού ροκ η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά τις καταγγελίες για διπλή καταγραφή κρουσμάτων του κορονοϊού από τον ΕΟΔΥ. Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητεί εισαγγελική παρέμβαση παραπέμποντας το θέμα στη δικαιοσύνη.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για δημοσιεύματα εφημερίδων και την απάντηση του κ. Πέτσα

“Ο κ. Πέτσας μέχρι στιγμής δεν έχει πει ψέματα μόνο για το από πού ανατέλλει ο ήλιος. Οπότε ο λόγος του δεν έχει καμία αξία γιατί επί 8 μήνες διαψεύδεται καθημερινά από την ίδια την πραγματικότητα.

Ωστόσο σήμερα έχουμε δύο εφημερίδες οι οποίες, όχι μόνο δείχνουν εγκληματικά λάθη διαχείρισης της πανδημίας με αποτέλεσμα τον θάνατο εκατοντάδων συναθρώπων μας καθημερινά, αλλά και κάτι χειρότερο: ότι μαγειρεύονται στοιχεία με πολιτική σκοπιμότητα για να μην αναδειχθεί το ακριβές μέγεθος της τραγωδίας που ζούμε.

Πλέον τον λόγο πρέπει να έχει η δικαιοσύνη. Θεωρούμε ότι η εισαγγελική παρέμβαση για απόκρυψη, συσκότιση και διαστρέβλωση στοιχείων είναι αυτονόητη και επιβεβλημένη για λόγους δημοσίου συμφέροντος.

Η κυβέρνηση θα πρέπει σήμερα κιόλας να μοιράσει στα κόμματα της Βουλής τα πρακτικά των συνεδριάσεων της Επιτροπής, που αρνείται εδώ και έξι μήνες”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ