Τετάρτη 22 Μαϊου 2024

Εισαγγελική παρέμβαση για το 2ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Βόλου: Στον “αέρα” στηριζόταν η καγκελόπορτα που χτύπησε καθηγήτρια

Από την Εισαγγελία θα ζητηθεί όλοι οι διευθυντές να καταθέσουν τα έγγραφα με τα οποία ζήτησαν συντηρήσεις και θα καταθέσουν και έκθεση με το πόσες από αυτές υλοποιήθηκαν.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Εισαγγελική παρέμβαση για το 2ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Βόλου: Στον “αέρα” στηριζόταν η καγκελόπορτα που χτύπησε καθηγήτρια facebook

Την παρέμβαση Εισαγγελέα προκάλεσε το αδιανόητο περιστατικό που συνέβη στο 2ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Βόλου όπου έπεσε καγγελόπορτα στο κεφάλι εκπαιδευτικού, όπως έγραψε το dikastiko.gr.

Σύμφωνα με την Εισαγγελία, η πόρτα ήταν στον “αέρα” χωρίς στηρίγματα και κινείται διαδικασία εις βάρος των πολιτικών προσώπων του Δήμου Βόλου, που είναι υπεύθυνα για τις συντηρήσεις των σχολείων.

Η εν λόγω καθηγήτρια δεν κατέθεσε μήνυση, αλλά η Εισαγγελία κινήθηκε αυτεπάγγελτα. Από την Εισαγγελία σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητηθεί όλοι οι διευθυντές να καταθέσουν τα έγγραφα με τα οποία ζήτησαν συντηρήσεις και θα καταθέσουν και έκθεση με το πόσες από αυτές υλοποιήθηκαν.

2ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Βόλου

facebook

Η πτώση της συρόμενης καγκελόπορτας στο 2ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Βόλου, που παραλίγο να τραυματίσει σοβαρά στο κεφάλι καθηγήτρια του σχολείου, έδειξε ότι υπάρχει ελλιπής συντήρηση των υποδομών των σχολείων. Μεγάλη ανησυχία υπάρχει και για τα σχολεία του Αλμυρού. Στο 5ο δημοτικό Αλμυρού, από τις πλημμύρες υποχώρησε το έδαφος εκτιμήθηκε ότι μια περίφραξη θα “σώσει” την κατάσταση.

Η περίφραξη όμως θα βρίσκεται στον αέρα, καθώς μεγάλο μέρος της αυλής έχει “ξηλωθεί” από την ορμητικότητα του νερού. Ο δρόμος που χώριζε το σχολείο από τον χείμαρρο έχει καταστραφεί και ανάμεσά τους έχει δημιουργηθεί ένας γκρεμός από χώματα, πέτρες και καλώδια.

Το σχολείο θα λειτουργήσει τη Δευτέρα, καθώς δεν διαπιστώθηκε πρόβλημα “στατικότητας”.

ΠΗΓΗ: gegonota.news

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ