Σάββατο 10 Ιουνίου 2023
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΧΑΡΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Είσοδος με υποχρεωτική θερμομέτρηση στην Ευελπίδων (αποκλειστικές φωτο)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Είσοδος με υποχρεωτική θερμομέτρηση στην Ευελπίδων (αποκλειστικές φωτο)

Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού περιμένουν τους δικαστικούς υπαλλήλους, τους δικαστές- εισαγγελείς και δικηγόρους από σήμερα το πρωί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και τους υποβάλλουν σε θερμομέτρηση για αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας.

Τέσσερις εθελοντές είναι από το πρωί στη μοναδική είσοδο που είναι ανοιχτή, την κεντρική πύλη (ανάμεσα στα κτίρια 16 και 12) και θερμομετρούν τους εισερχόμενους, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το dikastiko.gr.

Τα μέτρα αυτά αποτελούν, ουσιαστικά, την πρόβα τζενεράλε του ευρέως πλέγματος προστατευτικών μέτρων για την εν μέρει επαναλειτουργία του Πρωτοδικείου Αθηνών από τις 28 Απριλίου, ημέρα που σταματά να ισχύει η προηγούμενη ΚΥΑ για αναστολή λειτουργίας των δικαστηρίων.

Και μπορεί για την Τρίτη οι δικηγόροι της Αθήνας να έχουν αποφασίσει αποχή από τα καθήκοντά τους, αλλά για τις επόμενες μέρες η θερμομέτρηση θα γίνεται.

Όσοι λοιπόν δικηγόροι φτάσουν στα δικαστήρια, θα δουν στην είσοδο των δικαστηρίων, πέραν της θερμομέτρησης και δυο άνδρες ιδιωτικής εταιρίας security οι οποίοι θα ελέγχουν τη ροή ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ