Παρασκευή 02 Ιουνίου 2023
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΧΑΡΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Εκδόθηκε το ΦΕΚ με τους πρώτους 81 νεοδιορισμένους υπαλλήλους στα Σωφρονιστικά Καταστήματα

Μέσω της προκήρυξης ξεκινάει η διαδικασία λειτουργίας και στελεχώνεται πλήρως από προσωπικό το νέο Σωφρονιστικό Κατάστημα Δράμας.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Εκδόθηκε το ΦΕΚ με τους πρώτους 81 νεοδιορισμένους υπαλλήλους στα Σωφρονιστικά Καταστήματα ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Εκδόθηκε την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 το ΦΕΚ στο οποίο ανακοινώνονται τα πρώτα 81 ονόματα ΔΕ Φύλαξης των νεοδιορισμένων υπαλλήλων της προκήρυξης 9Κ/2021 που τοποθετούνται στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας.

Ειδικότερα, η προκήρυξη 9Κ/2021 αφορά τον οριστικό πίνακα των διοριστέων για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, τριακοσίων ενενήντα οκτώ (398) θέσεων τακτικού προσωπικού, κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των κλαδών ΔΕ Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης και ΔΕ Φύλαξης για τη στελέχωση των Σωφρονιστικών Καταστημάτων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών

Eurokinissi

Προκήρυξη 9Κ/2021: Ξεκινά τη λειτουργία του το νέο Σωφρονιστικό Κατάστημα Δράμας

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μέσω της εν λόγω προκήρυξης, ξεκινάει η διαδικασία λειτουργίας και στελεχώνεται πλήρως από προσωπικό το νέο Σωφρονιστικό Κατάστημα Δράμας, καθώς επίσης ενισχύονται από υπαλλήλους και άλλα Σωφρονιστικά Καταστήματα της χώρας.

“Η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής εργάζεται καθημερινά για την στελέχωση των Σωφρονιστικών Καταστημάτων με διαφάνεια, πραγματοποιώντας χρόνια αιτήματα του προσωπικού και μένοντας πιστή σε δεσμεύσεις που έχει εξαγγείλει, με κύρια μέριμνα της την ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου, των εργαζομένων, αλλά και των κρατουμένων, διατηρώντας συνέπεια λόγων και έργων και ακολουθώντας τόσο τις επιταγές του κράτους δικαίου, όσο και τις ευρωπαϊκές και διεθνείς κατευθύνσεις” τονίζεται στην ανακοίνωση του Υπουργείου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ